Höllviken

Idrottsvägen 4B

REDO™
  • 3 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till ett modernt och stilrent boende med genomtänkt design!

Denna bostad kombinerar stil och funktion på bästa sätt, samtidigt som den är barnvänlig. I den ljusa entréhallen möts du av ett slitstarkt grått klinkergolv som övergår i ett ljust ek-laminatgolv, vilket skapar en fin övergång genom hela hemmet. Väggarna i en varm sandfärgad ton och en ribbvägg i valnöt ger ett sofistikerat intryck, samtidigt som inbyggda garderober och skåp erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Spotlights i taket förstärker den välkomnande känslan.

Köket renoverades 2024 och är designat för att möta moderna behov. Det är delvis utrustat med nya vitvaror, inklusive en integrerad diskmaskin, en svart nedsänkt vask och stilrena detaljer från Hansgrohe. De sandfärgade väggarna och två stora fönster släpper in mycket ljus, och de inbyggda spotlightsen i taket skapar en behaglig atmosfär.

Vardagsrummet är både ljust och rymligt, med gott om plats för en soffgrupp och ett matsalsbord. Det ljusa ek-laminatgolvet och de sandfärgade väggarna bidrar till en harmonisk känsla, medan de stora fönstren och altandörren ger rikligt med dagsljus. Vardagsrummet har också platsbyggda hyllor samt en specialanpassad plats för TV och ljudsystem, vilket ger rummet ett modernt och stilrent utseende.

Från vardagsrummet tar du dig ut till en rymlig uteplats i sydvästläge, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Uteplatsen är avskild med ett insynsskyddande staket och har plats för både ett matbord och en loungegrupp. En liten grind leder till ett gemensamt grönområde - en perfekt lekplats för barnen.

På ovanvåningen finns två rymliga sovrum med heltäckningsmattor och ljusa väggfärger. Det första sovrummet har en stor garderob och kan delas av till två rum om behovet finns. Det andra sovrummet är inrett som ett mysigt barnrum men passar även bra som gästrum eller arbetsrum.

Bostaden har två moderna badrum, båda renoverade 2024, med golvvärme, sandfärgade toner och svarta detaljer. Ett av badrummen har även en praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Detta hem är idealiskt för dig som söker en modern bostad av hög standard med en genomtänkt planlösning.

Kontakta oss idag för att boka en visning - ditt nya hem väntar!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Höllviken

Idrottsvägen 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.