Hofors

Brännkärrsgatan 35B

  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 115 000 kr
Månadsavgift: 4 080 kr/mån

Trivsam tvåa med balkong i söderläge och närhet till centrum!

Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga tvåa om 62 kvm som är belägen i en populär förening. Här bor du med bekvämligheten av föreningens gym och ena tvättstuga i samma byggnad, vilket gör vardagen både enklare och bekvämare.

Bostaden har en rymlig hall som leder dig vidare till bostadens olika rum. Det luftiga köket erbjuder gott om förvaring, generösa arbetsytor och plats för en matgrupp. Sovrummet är rymligt och rymmer enkelt en fullstor säng samt ytterligare möbler. Badrummet är fräscht och har nyligen fått väggarna målade i en harmonisk grön färg. Dessutom finns en praktisk klädkammare som ger extra förvaringsutrymme.

Vardagsrummet är ljust och luftigt, med generöst ljusinsläpp som skapar en trevlig atmosfär. Från vardagsrummet har du även utgång till en balkong i söderläge, där du kan njuta av utsikten över föreningens lugna innergård med gröna ytor och en trevlig uteplats.

Bostaden erbjuder dessutom tre stycken förråd, vilket ger gott om extra förvaringsutrymme.

Lägenheten är belägen ett stenkast från både centrum, skolor och naturen. Med gångavstånd till centrum har du nära till all service du behöver, såsom matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer. Bra bussförbindelser finns precis utanför huset och för den som pendlar är anslutningen till E16 mycket smidig. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort, läge och bekvämlighet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hofors

Brännkärrsgatan 35B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.