Sankt Jörgen, Hisings Backa

Sankt Jörgens allé 4D

Såld
  • 4 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Sankt Jörgens Allé 4D

Varmt välkomna till Sankt Jörgens allé 4D! Här väntar en fantastisk bostad som är perfekt för dig som värdesätter både komfort och naturnära livsstil! Denna välplanerade lägenhet ligger insynsskyddad, med grönskande omgivningar runt hörnet, vilket ger en känsla av lugn och harmoni.

Låt dig förtrollas av det härliga ljusinsläppet och de eleganta ekparkettgolven som pryder bostaden. Vardagsrummet är rymligt och modernt, vilket erbjuder generösa sällskapsytor för mysiga stunder med vänner och familj. Härifrån når ni den charmiga balkongen en perfekt plats för att njuta av solskenet under stora delar av dagen och betrakta det lugna landskapet.

Det arbetsvänliga köket med öppen planlösning mot vardagsrummet är både stilrent och funktionellt, vilket gör matlagningen till en ren glädje! Badrummet och gästtoaletten är en fröjd för ögat med sin helkaklade yta och praktiska tvättavdelning. De tre rymliga sovrummen erbjuder en rofylld oas där ni kan koppla av och ladda batterierna. Dessutom finns en praktisk klädkammare som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Som boende här får ni dessutom njuta av den vackra Sankt Jörgens park som närmsta granne ? en perfekt plats för både avkoppling och aktivitet. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss tar er snabbt in till city, och den livliga handelsplatsen på Backaplan ligger bara en kort bit bort. Golfentusiaster kommer att älska närheten till fina golfbanor i området.

Om du drömmer om att bo nära stadens puls samtidigt som naturen är runt hörnet, är detta den perfekta platsen för dig.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna