Backa / Hisings Backa, Hisings Backa

Ekebygatan 19

REDO™
  • 2 rum
  • 65,4 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 4 952 kr/mån

Välkommen till Ekebygatan 19!

Välkommen till denna underbara lägenhet som erbjuder ett bekvämt boende på ca 65 kvm, fördelat på 2 rum och kök. Här får du en smart planlösning med en ljus och inbjudande atmosfär tack vare stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus. Det rymliga vardagsrummet, med en charmig golv, leder ut till en härlig balkong med ett eftertraktat sydvästläge - perfekt för lata sommardagar.

Sovrummet är både lugnt och privat med goda förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder både bra arbetsytor och förvaring, vilket gör det till den perfekta platsen för gemensamma måltider med plats för 4-6 personer. I det stilrena, helkaklade badrummet finner du alla moderna bekvämligheter såsom golvvärme och handukstork.

Brf Backadalen är en stor och populär förening inom HSB, känd för sina välskötta omgivningar, där du kan njuta av trivsamma innergårdar med lekplatser, grillområden och sociala ytor. Du bor här med bra avstånd till kommunikationer som tar dig snabbt till centrala Göteborg, och i närheten finns ett omfattande serviceutbud på Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol Center. Ca. 10 195 kr i reparationsfond.

Sammantaget är detta en fantastisk lägenhet som kommer att tilltala många! Boka din visning redan idag och upplev denna stundande drömbostad!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Backa / Hisings Backa, Hisings Backa

Ekebygatan 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.