Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 42A

REDO™
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 095 000 kr
Månadsavgift: 4 687 kr/mån

Stilren 2:a på första plan, belägen på populära Västra Berga!

Upptäck din nya bostadsdröm på Kadettgatan 42A - en stilfull och välplanerad lägenhet som har allt du kan önska! Denna charmiga bostad på första plan erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och elegans, med genomtänkta detaljer och en inbjudande atmosfär.

När du kliver in möts du av en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Till vänster hittar du ett generöst sovrum där det lätt ryms en dubbelsäng, och med smarta förvaringslösningar i form av garderob och förråd, blir det enkelt att hålla ordning.

Lägenhetens hjärta är det luftiga vardagsrummet - en perfekt plats för både avkoppling och socialt umgänge. Den öppna planlösningen ger utrymme för att inreda efter din egen smak, oavsett om du vill skapa en mysig soffhörna eller ett stilrent sällskapsrum.

Köket är modernt och snyggt med full utrustning - kyl/frys, mikrovågsugn, spis, ugn och diskmaskin. Här finns även plats för ett matbord, perfekt för frukostar eller middagar. Från köket når du den soliga balkongen, där du kan njuta av morgonkaffet eller avkopplande sommarkvällar.

Det helrenoverade badrummet, stilfullt kaklat i samband med stambytet 2018, erbjuder både dusch och tvättmaskin samt gott om förvaring.

Boendet ligger i populära Västra Berga med allt inom räckhåll. Goda kommunikationer, närhet till förskolor, skolor, grönområden och city gör detta till ett utmärkt val för både par, små familjer och dig som söker ett bekvämt liv med stil.

Här får du en välskött lägenhet i en trivsam förening, perfekt för dig som vill ha närhet till allt och ett hem att trivas i. Missa inte denna chans!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 42A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.