Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 52B

REDO™
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 4 687 kr/mån

Charmig 2:a på första plan, belägen på populära Västra Berga!

Välkommen till en bostadsdröm på Kadettgatan 52B! Denna charmiga lägenhet på första plan erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med allt du kan önska dig. Här möts du av ett stilrent hem med genomtänkta detaljer och en inbjudande atmosfär.

När du stiger in genom dörren välkomnas du av en generös hall med gott om plats för avhängning. Till vänster ligger ett rymligt sovrum där du enkelt får plats med en dubbelsäng, och tack vare de smarta förvaringslösningarna, inklusive garderober och ett förråd, hålls rummet prydligt och organiserat.

Vardagsrummet är bostadens hjärta - luftigt, rymligt och perfekt för sociala sammanhang. Här kan du skapa en mysig loungehörna för avslappnade kvällar eller bjudningar med vänner. Dess öppna planlösning gör rummet flexibelt och inbjudande för dina personliga inredningsidéer.

Köket, med sitt moderna utförande och snygga färgval, är en plats att trivas i. Utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn, spis, ugn och diskmaskin, erbjuder det allt du behöver för både vardag och fest. Det finns även plats för ett mindre matbord där du kan njuta av frukosten eller en trevlig middag. Från köket når du den underbara inglasade balkongen, en oas där du kan njuta av en kaffe på morgonen eller kvällssolens sista strålar under sommarhalvåret.

Badrummet, som helrenoverades i samband med stambytet 2018, är smakfullt kaklat och utrustat med allt du kan önska - dusch, tvättmaskin och bra förvaringsutrymme.

På Västra Berga har du nära till allt. Här bor du med goda kommunikationsförbindelser både med tåg och buss. Närheten till city, E4/E6 samt väg 111 skapar goda möjligheter för pendlaren. I närområdet finner vi flertalet förskolor, skolor 1-9, Pålsjöskog, bibliotek, service och aktiviteter. Ett utmärkt område för den lilla familjen, paret eller för köparen som bara vill bo bekvämt!

Här får du helt enkelt en välskött och modern lägenhet i en trevlig förening. Perfekt för dig som vill bo bekvämt med stil och närhet till allt du behöver!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 52B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.