Västra Berga, Helsingborg

Volontärsgatan 1B

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och mycket charmig trea i fint skick!

Varmt välkommen till Volontärsgatan 1B och denna mycket trevliga trerummare på populära Västra Berga.
Bostaden håller en god standard, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds.

På tredje våningen finner vi denna genomgående bostad om 78 kvadratmeter. En välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring. Hallen är rymlig och leder vidare till bostadens samtliga rum. Vidare finns ett tidlöst IKEA-kök med vita köksluckor, matchande bänkskiva, snyggt stänkskydd, fullutrustad maskinpark och gott om arbetsutrymme. Plats för matbord för upp till 4-6 personer i anslutning.

Vardagsrummet ligger längst in i bostaden med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet är stort nog att möbleras med soffgrupp, TV och annat trevligt möblemang. Bostaden har två sovrum som båda enkelt kan inredas med dubbelsäng, sängbord och annat tänkbart möblemang. Slutligen finner vi ett stort helkaklat badrum i tidlösa färger (stambytt 2011-12) utrustat med dusch, tvätt/tork, kommod med spegelskåp och WC. Från hallen finns även en gäst-WC som är halvkaklad.

Balkongen når man från både köket och vardagsrummet, perfekt för att njuta av solen under dagen.

Här bor man i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningens medlemmar har tillgång till varsitt förråd, gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och soprum. Föreningen erbjuder garageplats, p-plats (även med laddstolpe) samt plats för MC. Läs mer om föreningen här: http://volontaren.se/.

Övrigt:

- Till bostaden hör ett rymligt källarförråd samt ett matförråd.
- Föreningen har en stor tvättstuga som kan bokas vid behov. (Boende i 2 A, 1, 3, 5, 7 tvättar i 3:ans tvättstuga.)
- Parkering och garage finns tillgängligt (Vanlig p-plats 75 kr/mån).
- Internet genom Tele2/Comhem ingår i månadsavgiften (hastighet 250/50).

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna