Västergård, Helsingborg

Höstgatan 21

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, öppen och stor fyra om 100kvm på hörnan, med underbar utsikt mot grönska!

Välkommen till Höstgatan 21 och denna fantastiska fyrarummare om 100 kvm! Här erbjuds en öppen och rymlig hörnlägenhet där solljuset flödar in och fyller lägenheten med värme och ljus. I avgiften ingår värme, vatten, bostadstillägget samt bredband 250mbit genom Tele2.
Bostaden är i fint skick och passar perfekt för en större familj som letar efter både utrymme och livskvalité.

Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, en praktisk toalett och ett helkaklat badrum. Det toppmoderna köket har gott om arbetsytor, förvaring och en härlig matplats i anslutning. Det trivsamma sällskapsrummet är idealiskt för familjemys och sociala tillställningar. Dessutom finns en tvättstuga bekvämt belägen på samma våningsplan som lägenheten.

Balkongen är verkligen pricken över i:et, med en fantastisk utsikt över grönskan som skapar en rofylld atmosfär där man kan koppla av en härlig eftermiddag eller kväll. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, läsa en bok eller bara ta in den utsikten.

Området kring Höstgatan erbjuder en rad bekvämligheter som gör vardagen enklare och mer trivsam. Här finns fotbollsplaner, skolor, förskolor och livsmedelsbutiker inom nära räckhåll. För den som pendlar eller vill utforska Helsingborg erbjuder området gott om bussförbindelser som snabbt tar dig in till stadens centrum. Dessutom finns det härliga promenadstråk i närheten, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna