Tågaborg, Helsingborg

Tågagatan 54B

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad Tågaborgs-tvåa med genomgående planlösning, balkong i söderläge & bra förvaringslösning!

Upptäck en fantastisk tvårumslägenhet på Tågagatan 54B, Tågaborg - ett attraktivt område med bara några minuters promenad till centrum. Med sina 54 kvadratmeter imponerar denna välplanerade bostad med sitt trivsamma läge och genomgående disponering.

Trapporna upp till våning tre av tre tar oss bekvämt upp till lägenheten. Väl innanför entrédörren möts vi av en genomgående disponering som bjuder in rejält med ljusinsläpp från två väderstreck. Arbetsvänligt och ljust kök med plats för matbord, härligt socialt vardagsrum ligger i anslutning. Vidare har vi ett sovrum med klädkammare och access till balkong. Slutligen har vi ett delvis kaklat badrum med badkar. Balkongen ligger i fint söderläge in mot innergården. Lägenheten är i fint och beboligt skick men kan behöva uppfräschning på sikt.

Till lägenheten ingår ett källarförråd och ett vindsförråd precis ovanför lägenheten. Föreningen erbjuder dessutom en gemensam tvättstuga samt en trevlig innergård. Från Tågaborg har du gångavstånd till stadens nöjes/kulturliv. Tågabacken tar oss snabbt ner till centrum, hamnen och ett flertal av Helsingborgs bästa restauranger. Här bor du på ett lugnt och avskilt läge men ändå mitt i stadens puls på några få minuter.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna