Tågaborg, Helsingborg

Hjalmar Forsbergs gata 14

  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 5 348 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kvällssol från balkong, tvåa med 68 kvm!

En unik bostad med stor balkong och takhöjd på 3,2 meter i vardagsrum & sovrum

Letar du efter en nyrenoverad lägenhet med bevarade, historiska detaljer? Då har du hittat rätt! På charmiga Hjalmar Forsbergsgata, mitt i hjärtat av Tågaborg, finns denna pärla från 1912, rik på historia och karaktär. Fastigheten genomgick en omfattande renovering 2014, samtidigt som föreningen bildades, och här har man lyckats bevara de tidstypiska detaljerna. De imponerande fönstren och en generös takhöjd på upp till 3,2 meter ger bostaden en unik charm.

Lägenheten om 68 kvm erbjuder en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge och flexibel möblering efter din egen stil. Den stora balkongen på ca 8 kvm med härlig kvällssol blir en naturlig förlängning av hemmet. Köket från Marbodal är en dröm för matlagningsälskaren, med gott om förvaring och arbetsytor. Utrustningen inkluderar (Siemens) kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. I anslutning till kök finns det en klädkammare för praktisk förvaring.
Vidare går vi till det tilltagna sovrummet som tar lätt emot dubbelsäng och annat möblemang vid önskemål. Det stilrena badrummet i neutrala toner är inte bara elegant utan också praktiskt, med både tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt en arbetsbänk och förvaringsskåp.

Att bo på Tågaborg är en dröm för många Helsingborgare. Här har du nära till den fantastiska naturen vid Pålsjöskog och stranden, och med busshållplatsen bara några minuter bort blir pendlingen smidig. Missa inte chansen att bo i ett av Tågaborgs mest eftertraktade områden!

Tillval som har gjorts i bostaden:
- Elektisk handdukstork PAX flex
- Handtag till innerdörrar
- Spotlights badrum
- Duschblandare FM Matsson
- Toalettstol Ifö
- Dimmer till takbelysning i vardagsrum
- Två stora diskhon i kök
- Stänkskydd i kök från Svenska kakel

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tågaborg, Helsingborg

Hjalmar Forsbergs gata 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.