Tågaborg, Helsingborg

Helmfeltsgatan 9B

REDO™
  • 4 rum
  • 135 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 138 kr/mån

Trevlig takvåning med balkong i västerläge på attraktiva Tågaborg!

Nu har du chansen att förvärva denna smakfulla takvåning, belägen på det attraktiva Tågaborg!

När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Boendet erbjuder fantastiska sällskapsytor med en imponerande takhöjd på 2,7 meter, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet.

Vardagsrummet är verkligen hjärtat i detta hem. De stora fönsterpartierna och takfönstret bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummet är utrustat med en platsbyggd bokhylla, perfekt för bokälskaren, och ett mörkt Tarkettgolv. Den rymliga balkongen ligger i västerläge och erbjuder en härlig utsikt över det vackra området. Detta är den perfekta platsen för att bjuda hem nära och kära på middagar eller spelkvällar!

Köket, med sina träluckor i körsbärsfanér, erbjuder generösa arbetsytor för matlagning samt plats för ett mindre matbord. Här finns kyl/frys, spis, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin.

Från köket når du den pampiga matsalen som också har gott om ljusinsläpp från både gavel och takfönster. Här finns gott om plats för att umgås med släkt och vänner, och ett gediget platsbyggt barskåp i trä. För den som önskar kan en vägg sättas upp för att skapa ett extra sovrum.

Bostaden har två sovrum, varav det ena är ett master bedroom som enkelt rymmer en dubbelsäng med nattduksbord och erbjuder bra förvaringsutrymme i form av garderober. Det andra sovrummet används för tillfället som extrarum, men kan enkelt förvandlas till ett kontor eller gästrum.

Badrummet renoverades år 2008 i spännande etage med trägolv från Junkers med golvvärme och vitt stilrent kakel på väggarna. Här finns wc, handfat, dusch, tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsmöjligheter.

Dessutom har du förmånen att bli garanterad en p-plats för endast 420 kr/mån!

Letar du efter ett boende som har allt ? genomgående hög standard och närhet till både city och stranden? Då har du hittat rätt! Hemfeltsgatan 9B är redo för dig att flytta in och njuta av livskvalitet när den är som bäst!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tågaborg, Helsingborg

Helmfeltsgatan 9B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.