Välplanerad uteplats - mycket uppskattad.

Sofieberg, Helsingborg

Hyacintgatan 2D

Såld
  • 4 rum
  • 100,5 + 17 kvm
  • Radhus

Välplanerat 2-plans radhus i toppskick med egen uppfart & inglasat uterum. Skuldfri BRF!

Har du letat efter ett tryggt och välplanerat boende i toppskick? Dessutom i en välskött, populär och skuldfri förening? Äntligen har du kommit rätt! Här finner du det bästa med att bo i en bostadsrätt, samtidigt som radhuset på Sofieberg erbjuder en härlig villakänsla.

När du kliver över tröskeln på Hyacintgatan 2D möts du av ett härligt ljusflöde som genomsyrar alla rum i detta nyrenoverade radhus. Dom sociala rummen smälter samman med det inglasade uterummet och den fina trädgården med grönska och spabad. Här trivs den mest kräsne köparen oavsett årstid.

Bostadsrätten fördelar sina ca 100 (+17kvm - uterum) kvadratmeter på fyra rum och kök. Nuvarande ägare har genomfört en omfattande renovering av samtliga delar; kök, badrum, golv, väggar, trädgård och tvättstuga. Entréplan bjuder på öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum - ett fint utrymme med goda ytor för möblemang och umgänge. Vidare finner man en gäst-WC samt ett klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare. Trapporna från hallen tar oss smidigt upp till övre plan. Här erbjuds i dagsläget två rymliga sovrum, en rejäl walk-in-closet som avgränsas från master bedroom med fina glaspartier - men som till sitt ursprung varit ett tredje sovrum. Centralt mellan rummet har vi ett mindre allrum samt ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Sammantaget ett praktiskt och välskött boende i toppskick!

Från vardagsrummet har man access till det inglasade uterummet som uppmätts till 17 kvadratmeter - det uppvärmda uterummet leder oss därefter ut till trädäcket och trädgården. Här möts man av ett lyxigt spabad samt goda ytor för utemöblemang. Trädgården ombonas av ett lättskött staket, gräsmatta samt träddäck. På framsidan av radhuset har vi en egen uppfart med plats för två bilar samt ett förråd i anslutning till entrén.

Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 8 - är en välskött och oerhört stabil bostadsrättsförening. Föreningen är obelånad, vilket är väldigt sällsynt och mycket uppskattat - inte minst dessa konjukturstider. Föreningen har låtit utföra omfattande renoveringar - bland annat har man installerat solceller, vilket trycker ner föreningens driftkostnader. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam tvättstuga med torkrum samt garage (separat kö). I månadsavgiften om 5345 kr ingår värme, vatten, två p-platser på egen uppfart, förråd samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

För mer information eller intresse- varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Mer om mäklarna