Södercity, Helsingborg

Hantverkaregatan 31

  • 3 rum
  • 87,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 100 000 kr
Månadsavgift: 5 520 kr/mån

Stor trea med balkong & hiss!

Gångavstånd från Södergallerian, affärer, butiker, gymanläggnigar samt busshållplatser.
Området erbjuder förs och grundskola!

Välkommen till Hantverkaregatan 31 och denna bostad med ett enastående läge. Snart får du möjlighet att förvärva och göra denna lägenhet till din egen, mitt i stadens hjärta. Lägenheten ligger i ett eftertraktat område med balkong och tillgång till föreningens trevliga innergård.

Vi stiger in i en rymlig hall med gott om förvaring och utrymme för hallmöbler. Köket är tidlöst inrett med vita skåpluckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Här finns plats för större middagssällskap, och köket är utrustat med alla nödvändiga vitvaror. Vardagsrummet är lättmöblerat och har direkt tillgång till balkongen. Från vardagsrummet når vi även ett av sovrummen, som alla erbjuder en lugn atmosfär i olika storlekar. Badrummet är helkaklat och rymligt, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, samt en stor dusch och gott om förvaringsutrymme. Här har du möjlighet att inreda efter din egen stil.

Du bor i en populär och ekonomiskt stabil HSB-förening, med närhet till allt som staden har att erbjuda. Välkommen på visning med oss på Skandia Mäklarna

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södercity, Helsingborg

Hantverkaregatan 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.