Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 36A

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 350 000 kr
Månadsavgift: 5 617 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och stilren 3:rok på Sockengatan!

Nu har ni möjligheten att förvärva denna ljusa och välplanerade trea på populära Sockengatan . En stilren, nyrenoverad lägenhet där ni kan flytta in direkt!

När ni kliver in möts ni av ett härligt ljusflöde genom hela lägenheten. Det nya golvet och de nymålade, vita väggarna skapar en fräsch och inbjudande atmosfär från första steget in genom dörren. Hallen fungerar som bostadens nav, med enkel tillgång till alla rum. Lägenheten är optimalt planerad med ett rymligt vardagsrum som erbjuder plats för både en stor soffgrupp och annan möblering. Köket har renoverats smakfullt med vita skåpsluckor och eleganta svarta detaljer, samt är utrustat med moderna vitvaror.

Vidare finns två generösa sovrum, varav det ena har tillgång till en inglasad balkong med utsikt över innergården. Badrummet är i äldre skick men kommer snart att uppdateras i samband med föreningens planerade stambyte. Lägenheten ligger i en stabil och välskött bostadsrättsförening med nära tillgång till både service och kollektivtrafik.

I närområdet hittar ni allt som behövs för en bekväm vardag, som bibliotek, vårdcentral, apotek och Willys. För den aktive ligger Filborna Arena, med både gym och simhall, bara 500 meter bort. Cykelturen till centrum tar endast 10 minuter.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV samt bredband (250/50) via Tele2. Parkeringsplats finns tillgänglig för 100 kr/mån, och garageplats för 250 kr/mån.

Varmt välkomna på visning , välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosengården, Helsingborg

Sockengatan 36A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.