Rosengården, Helsingborg

Umeågatan 18A

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 5 572 kr/mån

Markplansdröm! Stabil & välskött förening.

TOTALRENOVERAD, MARKPLAN, UTERUM, BREDBAND INGÅR I AVGIFTEN.

Nu har vi äntligen chansen att presentera denna enastående markplanstrea om hela 75 kvm. Nuvarande ägare har låtit genomföra en totalrenovering under 2024 med stilsäker hand och noggrant utvalda materialval. Perfekt bostad för den som vill flytta in och njuta av sitt boende utan att behöva tänka på någon form av förbättring.

Bostaden erbjuder ett påkostat och modernt kök från IKEA med riktigt fina materialval. Fullutrustad maskinpark, gott om arbetsutrymme och plats för ett matbord upp till 4-6 personer. Gediget vardagsrum med nära anslutning till köket och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, här kan stora sällskap samlas i en trevlig social miljö med den inglasade balkongen i anslutning. Två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme, varav den ena sovrummet är större än det andra. Rymligt och modernt badrum med snyggt kakel/klinker, duschhörna och förberett för tvättmaskin & torktumlare. Samtliga ytskikt, golv och väggar är renoverade och håller genomgående hög standard.

Här finns all funktionalitet för en enklare och bekvämare vardag. Detta är en perfekt bostad för den ensamstående eller paret som vill bo tryggt och bekvämt i en välskött och stabil bostadsrättsförening. Bostaden har nära intill härliga grönområden, livsmedelsaffärer och goda kommunikationer till centrum. Bara att flytta in!

Läs gärna mer om föreningen på deras egna hemsida: http://www.hbghus16.se/om-helsingborgshus-16/
- Bredband 250mbits genom Comhem/Tele2 ingår i avgiften.
- 178 P-platser ca 200 kr/månad
- 198 Garage-platser ca 450 kr/månad

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosengården, Helsingborg

Umeågatan 18A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.