Rosengården, Helsingborg

Skaragatan 17

  • 2 rum
  • 46,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 950 000 kr
Månadsavgift: 3 946 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Markplanstvåa i gavel med privat uteplats!

Välkommen till Skaragatan 17 och denna välplanerade tvårummare med en generös uteplats!

Här erbjuds en mycket trivsam bostad med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Lägenheten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik, i en stabil bostadsrättsförening. Vi kliver in i en öppen och härlig planlösning som enkelt leder oss runt till bostadens alla delar. Köket är fräscht och snyggt med bra förvaringsutrymmen och ett stilrent laminatgolv som löper genom hela bostaden. Det är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, fläkt och häll. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och annan tänkbar inredning.

Samtliga ytskikt, golv och väggar i bostaden har nyligen renoverats, vilket ger en genomgående hög standard. Sovrummet är lättmöblerat och har gott om plats för garderober eller andra förvaringslösningar.Från sovrummet når du den härliga uteplatsen som vetter mot väster, perfekt för sociala tillställningar under soliga dagar.

Slutligen har vi badrummet som nyligen nymålats och uppfräschats tillfälligt då föreningen planerar ett stambyte. Detta innebär att nästa ägare kommer ha ett nytt badrum att se framemot.

Bostadens läge i området är utmärkt med nära till tvättstuga, förråd, soprum, parkering och garage. Dessutom ingår bredband genom tele2, två parkeringsplatser och två gästkort som gäster kan använda vid besök.

Här bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening. I närområdet finns flera närbutiker, förskolor, skolor för årskurserna 1-9, kollektivtrafik och diverse aktiviteter. Filborna arena ligger bara ett stenkast bort och centrum når du på cirka 10 minuter med cykel. För pendlaren är det smidigt att ta sig till både Österleden och motorvägen.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Boka visning

  • Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosengården, Helsingborg

Skaragatan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.