Rosengården, Helsingborg

Skaragatan 65

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad & renoverad tvåa på bottenvåning med uteplats

Unik chans att förvärva denna tvåa på Skaragatan 65 med stor uteplats.

Upptäck denna unika bostad på markplan med en fantastisk uteplats som erbjuder både avkoppling och socialt umgänge. Denna lägenhet har nyligen genomgått omfattande renoveringar, vilket inkluderar nya golv, uppfräschade väggar och ett moderniserat kök. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande och social atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och sociala sammankomst. Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Den maskinella delen består av kyl/frys, fläkt & häll. Den rymliga hallen erbjuder praktiska avhängningsmöjligheter och en välkomnande känsla direkt vid entrén.
Det helkaklade badrummet är stilfullt inrett och fullutrustat för din bekvämlighet. Dessutom är ett planerat stambyte sommaren 2025 en extra bonus, vilket ger nästa ägare möjlighet att få ett helt nytt badrum efter egna önskemål på föreningens bekostnad. Sovrummet är tilltaget och har plats för både en dubbelsäng och extra förvaringslösningar, vilket gör det till en rofylld plats för vila och återhämtning.

Ta chansen att förvärva denna underbara bostad som kombinerar modern komfort med en trivsam och social atmosfär. Välkommen hem!

Mer om mäklarna