Rosengården, Helsingborg

Skaragatan 21, 25263 Helsingborg

REDO™
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 890 kr/mån

Totalrenoverad markplansdröm med uteplats!

-Bredband & två parkeringar ingår i avgiften, Totalrenoverad, Uteplats.

Föreställ dig att kliva in i en modern och stilren lägenhet där allt känns nytt och fräscht. På 83 välplanerade kvadratmeter, fördelade på tre rum och kök, har nuvarande ägare skapat en harmonisk och inbjudande atmosfär. Här är varje detalj noga genomtänkt och alla ytor har utnyttjats optimalt.

Den ljusa hallen leder dig vidare in i ett elegant och smakfullt renoverat kök, där du kan laga middag med utsikt mot din lummiga uteplats. Köket är fullt utrustat med alla maskiner som kan behövas för att underlätta den vardagliga matlagningen. Uteplatsen är en sann oas, perfekt för långa grillkvällar eller avkoppling med en bok i solen, här njuter du av för- och eftermiddagssolens varma strålar medan omgivningens grönska skapar en rogivande inramning.

Vardagsrummet bjuder på generösa ytor, perfekt för sociala sammanhang eller lugna hemmakvällar. Härifrån har du också en smidig passage ut till uteplatsen, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne och gör detta till ett hem att trivas i året om.

Sovrummen är rofyllda och utrustade med gott om förvaring. Den smarta planeringen med garderober och en rymlig klädkammare gör att du har plats för allt du behöver. Det största sovrummet fyller alla dina behov, medan det andra rummet passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsplats.

Badrummet står redo för renovering i samband med föreningens stambyte, vilket innebär att du snart kommer att få ett helt nytt och modernt badrum att njuta av, helt utan egen insats!

Utöver bostadens alla fördelar bor du här med närhet till allt. Willys, apotek, skolor och Filborna Arena ligger bara ett stenkast bort, och med smidiga bussförbindelser når du Helsingborgs centrum på nolltid.

Letar du efter ett färdigt hem där du kan koppla av och njuta av livet? Då är denna bostad något för dig. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosengården, Helsingborg

Skaragatan 21, 25263 Helsingborg

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.