Ringstorp, Helsingborg

Ringstorpsvägen 40F

  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 795 000 kr
Månadsavgift: 5 579 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Läckert radhus uppfört 2022 på kanonläge med närhet till centrum, skolor, kommunikation & natur!

Nu finns chansen att flytta till detta mycket attraktiva bostadsrättsradhus uppförd 2022 på Ringstorp. Här bor man omringad av härlig natur, närhet till centrum och goda kommunikationer. Ett magiskt bekvämt boende för paret eller familjen som uppskattar moderna inredningsval och hög komfort.

Radhuset fördelar sina 110 kvadratmeter på två plan och fem rum. Entréplan bjuder på stora sociala ytor där uteplatserna på varje sida blir väldigt lätttillgängliga från både kök och vardagsrum. Köket erbjuder fina arbetsytor, ljusa ytskikt och välutrustad maskinpark. Kök, matplats och vardagsrum ligger öppet i ett, och möbleras enkelt för större sällskap. På samma våningsplan finner vi ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt gott om förvaringsplats i klädkammaren intill. En trappa upp finner vi familjens egna våning. Här fördelas ytan på fyra rymliga sovrum, varav ett masterbedroom med egen klädkammare. Vidare har man ett helkaklat badrum samt en klädkammare som ligger i anslutning till alla rum. Samtliga väggar är slätspacklade och målade i ljusa och harmoniska färger. På golvet vilar en genomgående 3-stavsparkett. En uppskattad disponering för både den lilla och stora familjen.

Från vardagsrummet har vi utgång till uteplatsen som ligger mot en lugn innergård. Här erbjuds ett lättskött träddäck samt ett isolerat förråd i anslutning. Från köket och matplatsen har man access till ytterligare en uteplats mot husets framsida, perfekt för ett loungemöblemang. Till radhuset erbjuds en p-plats med laddstolpe för 500kr/månaden, och möjligheten finns att hyra fler platser.

Ringstorp, ett centralt beläget bostadsområde med närhet till såväl Helsingborgs stadskärna som till allt annat vardagen kan behöva. En kort promenad bort finner du bl.a. närbutiker, glasskiosker, strandpromenader och fantastiska Pålsjö skog. Brf Ringstorps radhus är en ordningsam förening med 13 radhus samtlig upplåtna med bostadsrätt. Föreningens medlemmar har tillgång till egna förråd samt p-platser.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Boka visning

  • Välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs på annonssidan, tryck på "boka visning".

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre våningsplan
    Övre våningsplan

Ringstorp, Helsingborg

Ringstorpsvägen 40F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.