Raus, Helsingborg

Styrbjörn starkes gata 52

REDO™
  • 4 rum
  • 108,5 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 795 000 kr
Månadsavgift: 5 965 kr/mån

Välplanerat 2-plansradhus med uterum, fin uteplats & eget garage!

Här välkomnas du till ett välplanerat och välunderhållet radhus med flertalet bekvämligheter nära till hands. Området bjuder in såväl barnfamiljer som paret till en välskött miljö med grönytor, lekplatser och bilfria innergårdar.

Radhuset fördelar sina 108,5 kvadratmeter på två plan och fyra rum. Entréplan bjuder på ett fint kök med matplats och grovkök i anslutning. Fint vardagsrum ligger i anslutning till det inglasade uterummet innan man därefter når trädgården i soligt sydväst-läge. På samma våningsplan har man gott om avhängningsmöjlighet i entrén och tack varje klädkammaren i hallen. Badrummet, ett modernt och renoverat med putsade väggar och duschhörna. Trappan från hallen tar oss smidigt upp till övervåningen; här finner man tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum - praktiskt och bekvämt. Bostaden har på senare år genomgått omfattande renovering av såväl ytskikt och badrum och kök.

Trädgården innefattar ett inglasat uterum, förråd, gräsmatta, trädäck - omfamnat av ett staket runt tomten. Här finns ytor för såväl lek som socialt utemöblemang. Tillhörande bostadsrätten finns även ett garage. Här bor man i en stabil förening med en genomarbetat underhållsplan. På promenadavstånd hittar du bland annat flertalet grönområden och mycket natur. I anslutning till Raus finner vi Råå, som med sin småbåtshamn och strandpromenad förgyller hela sommaren. Inom nära räckhåll finner vi dessutom Ica Maxi, Råås breda utbud av butiker och restauranger, skolor 1-9, förskolor, vårdcentral, bibliotek och idrottsaktiviteter.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övervåning
    Övervåning

Raus, Helsingborg

Styrbjörn starkes gata 52

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.