Ramlösa, Helsingborg

Kornellgatan 3

  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 600 000 kr
Månadsavgift: 8 890 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Arkitektritat radhus på Ramlösa!

Välkommen till ett unikt boende i en av områdets mest eftertraktade radhus, där modern arkitektur möter skandinavisk elegans. Detta exklusiva radhus, en del av ett projekt med 27 arkitektritade hem skapade av den välrenommerade danska arkitektfirman Tegnestuen Vandkunsten, erbjuder en genomtänkt planlösning på 120 kvadratmeter fördelade på fyra rum.

Med en stilren design och stora fönster som badar hemmet i naturligt ljus, upplevs varje kvadratmeter större och ljusare. Innanför dörrarna möts du av en inbjudande hall som leder vidare till öppna, ljusa ytor där livet får ta plats. Köket, kockens favoritplats erbjuder gott om arbets och förvaringsyta. Full maskinpaket består av kyl/frys, diskmaskin, häll & ugn. Köket övergår smidigt till en rymlig matplats och ett vardagsrum som bjuder in till både socialt umgänge och lugna stunder med utsikt över den grönskande trädgården. Trädgården som är i väst, en privat fristad, erbjuder en perfekt balans mellan avslappning och kreativitet. Här kan du njuta av soliga dagar på den stora uteplatsen eller skapa din egen gröna oas.

Radhuset, som sträcker sig över två plan, rymmer tre ljusa sovrum och totalt fyra rum. Här finns stora fönster som släpper in dagsljus och erbjuder vacker utsikt, vilket skapar en rofylld atmosfär i varje rum. De två eleganta badrummen är modernt inredda med lyxiga duschar och allt du behöver för att känna dig bortskämd. Dessutom har varje hushåll sin egen carport med laddbox, vilket gör vardagen både bekväm och hållbar. Detta är ett hem där trivsel och lyx går hand i hand.

Utmärkelser:
-Ramlösagården är ett fint exempel på välstuderad arkitektur där varje decimeter känns rätt-
Jakob Peetre, Arkitekt

För mer information, besök föreningens hemsida: https://www.ramlosagarden.se/
Varmt välkomna på visning med SkandiaMäklarna!

Boka visning

  • Anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ramlösa, Helsingborg

Kornellgatan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.