Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan

REDO™
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 750 000 kr
Månadsavgift: 3 979 kr/mån

Något aldelles nytt och unikt väntar dig

Drömmer du om att bo i något helt nytt, något som ingen annan tidigare har bott i? Nu har du chansen att förvärva en bostad i Helsingborgs mest eftertraktade område! Denna toppmoderna lägenhet på fjärde våningen erbjuder en fantastisk utsikt och en balkong som bjuder på många härliga soltimmar tack vare sitt västläge.

Huset är inte bara stilfullt utan också klimatsmart, vilket ger dig möjlighet till rabatterad ränta på ditt bolån ? ett ekonomiskt och miljövänligt val. De välplanerade 44 kvadratmetrarna utnyttjas till fullo och inkluderar en inbjudande balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Inuti bostaden möts du av material och färger av högsta klass som skapar en lyxig och harmonisk atmosfär. Det eleganta badrummet är utrustat med tvättmöjligheter och en miljövänlig toalett som sparar upp till 70% vatten. Köket imponerar med en smidig matkvarn som gör det enkelt att hantera matavfall och bidrar till en hållbar livsstil.

Utomhus finner du en magisk trädgård med många möjligheter till aktiviteter och rekreation, en oas för både vuxna och barn. Läget är oslagbart ? med havet som granne och en fantastisk utsikt över Danmark. Helsingborg Centralstation ligger nära och fungerar som den perfekta knutpunkten för både lokala resor och längre resor till övriga delar av Sverige och Danmark. Kastrup flygplats når du på cirka en timme med tåg, vilket gör internationella resor bekväma och snabba.
Denna bostad erbjuder en unik kombination av lyx, komfort och hållbarhet i Helsingborgs bästa läge. Missa inte chansen att förvandla denna drömlägenhet till ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende själv!

Klinker i hall. Genomgående parkettgolv i resterande yta
skåpsförvaring i hall med spegel
Köksbänkskiva i grått
Köksluckor i vitt
Frostfri kyl/frys

Preliminärt tillträde 2025-01-14
Avgift 3979 kr ink värme & vatten. 169 kr tillkommer för Tv & internet (obligatoriskt tillägg).
Möjlighet att hyra p-plats för 1600 kr (separat kö).

Alla som bor i Oceanhamnen kommer bidra till en grönare stad, egentligen bara genom att leva. Varje hem är utrustat med ett unikt avloppssystem med tre rör; ett för matavfall, ett för disk- och tvättmaskiner och ett för toaletter. Vakuumtoaletter installeras i samtliga lägenheter, vilket minskar färskvattenåtgången med upp till 80%. Dina matrester slänger du i avfallskvarnen, de åker sedan vidare i specialbyggda avloppssystem och slutar som biogas eller växtnäring.
Här kan du läsa https://hplus.helsingborg.se/miljo/nytt-avfallsystem/

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.