Norr/Fria Bad, Helsingborg

Drottninggatan 162

REDO™
  • 2 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och trevlig tvårummare på toppläge intill Fria bad!

Välkommen till en av Helsingborgs mest eftertraktade adresser, där stadens puls möter havets lugn. På Drottninggatan, bara ett stenkast från Fria Bad och kritvita sandstränder erbjuds nu en stor och välplanerad 2a på hela 105 kvm. Här bor du med ett oslagbart läge där varje dag kan börja med en promenad längs havet och avslutas med en middag på någon av de närliggande restaurangerna.

Bostaden präglas av rymliga ytor och en smart planlösning som gör den både inbjudande och lätt att möblera. Vardagsrummet är generöst tilltaget, vilket ger gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Det stora sovrummet erbjuder en rofylld tillflyktsort, med gott om förvaringsmöjligheter och plats för en rejäl säng.

Köket är fräscht och funktionellt, utrustat med generösa arbetsytor som gör matlagningen till en ren glädje. Det stilfulla och helkaklade badrummet går i en smakfull nyans och erbjuder en elegant och praktisk lösning för ditt dagliga välbefinnande.

En av bostadens stora fördelar är den egna uteplatsen i västerläge - en perfekt plats för att njuta av eftermiddagssolen med en bok. Dessutom har du tillgång till en gemensam uteplats med pergola och gröna ytor, vilket ytterligare förstärker känslan av lugn och avskildhet och gör det möjligt att samla vännerna för en härlig middag utomhus. I avgiften ingår dessutom en egen parkeringsplats!

På Norr, precis intill Fria Bad, bor du med omedelbar närhet till hav och strand, samtidigt som du har citys utbud bara några minuter bort. Här finns allt du behöver inom räckhåll - från välsorterade ICA Hamilton och smidiga bussförbindelser till grönområden som Gröningen och Pålsjö skog.

Detta är en bostad som kombinerar det bästa av två världar - ett liv vid havet med stadens bekvämligheter på en armlängds avstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Elias Backe för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norr/Fria Bad, Helsingborg

Drottninggatan 162

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.