Norr/Fria Bad, Helsingborg

Drottninggatan 105B

REDO™
  • 3 rum
  • 103 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 5 250 000 kr
Månadsavgift: 7 060 kr/mån

Svindlande sundsvyer på ett av stans bästa läge!

På stans kanske mest eftertraktade läge, högst upp i huset, erbjuds en utsikt som är inget annat än spektakulär. Föreställ dig att vakna upp varje morgon till en panoramavy där du ser kryssningsfartygen majestätiskt passera förbi och små fiskebåtar som stilla glider över Öresunds blå vatten. När kvällen närmar sig och solen sakta försvinner ner i horisonten förvandlas sundet och Helsingörs upplysta kust till ett magiskt skådespel som bjuder på en helt otrolig atmosfär. Denna fantastiska vy blir aldrig tråkig.

De exceptionella fönsterpartierna löper längs med hela bostadens långsidor och skapar inte bara en magisk panoramavy över sundet, utan också en ljus och härlig känsla i hela bostaden. De stora sociala ytorna öppnar upp för lika stora möjligheter och gör det enkelt att möblera. Med en generös yta på hela 103 kvadratmeter upplevs bostaden som stor och luftig. Längs med hela långsidan, utmed Strandvägen och strandpromenaden, löper en lång och härlig balkong i sydväst som bjuder på sol nästan hela dagen.

Förutom lägenhetens sociala delar erbjuds ett stort master bedroom, även det med magisk vy över sundet. I anslutning till sovrummet finns en garderob samt tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare (kan göras om till badrum). Bostadens andra sovrum, även det av bra storlek, ligger längs med Drottninggatan och har en egen utgång till bostadens andra balkong. Även här löper balkongen längs med hela långsidan och bjuder på härlig morgonsol. Vidare finns ett stort och rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och en fullutrustad maskinpark. I köket finns även plats för en mindre matgrupp. Ett kaklat badrum med dusch, wc och kommod finns också.

Sammanfattningsvis erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende med svårslagen utsikt på Helsingborgs kanske bästa läge.

På Norr, precis intill Fria Bad bor du några meter från kritvita stränder och hav, med närhet till både city och flera av stans bästa restauranger. Inom några minuters promenad finns välsorterade ICA Hamilton, bussförbindelser, Gröningen samt Pålsjö skog. Här bor du i ett av stans populäraste områden, med närhet till allt du kan önska dig.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Elias Backe för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norr/Fria Bad, Helsingborg

Drottninggatan 105B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.