Maria Park, Helsingborg

Gyhultsvägen 44

REDO™
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 4 515 kr/mån

Stilren tvåa med öppen planlösning och stor balkong!

Välkommen till ditt nya hem - en pärla uppförd 2019 som erbjuder ett skick näst intill nyproduktion! Med en genomtänkt planlösning och ett härligt ljusinsläpp är denna bostad perfekt för dig som söker bekvämlighet och stil.

En liten trappa leder dig upp till bostadens första plan, där du möts av en rymlig och väldisponerad lägenhet på cirka 62 kvadratmeter. Här finner du ett stilfullt kök med vita köksluckor och generösa arbetsytor, komplett med en fullutrustad maskinpark från Siemens. Köket är öppet mot matplatsen och vardagsrummet, vilket skapar ett inbjudande allrum med gott om plats för sociala tillställningar och mysiga hemmakvällar.

Det rymliga sovrummet är utrustat med en praktisk skjutdörrsgarderob och en intilliggande klädkammare, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme. Från hallen når du det stilrena, helkaklade badrummet som erbjuder moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och en duschhörna. Från allrummet har du dessutom direkt utgång till en rymlig balkong som kan nyttjas stora delar av året - perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus.

I hallen finns praktiska garderober som ger extra förvaringsutrymme, och bostadens slätspacklade, vitmålade väggar och genomgående snygga 3-stavsparkettgolv ger en modern och fräsch känsla.

Lägenheten är belägen i den nybyggda delen av Maria Park, ett område känt för sin närhet till serviceutbud, utmärkta kommunikationer, skolor och natur. Här har du gångavstånd till Pålsjöskog, Maria station och en mängd aktiviteter som berikar din fritid. Detta är ett perfekt boende för paret eller den enskilda individen som vill bo bekvämt och i toppskick!

Missa inte denna möjlighet - ett hem i toppklass väntar på dig!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Maria Park, Helsingborg

Gyhultsvägen 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.