Maria Park, Helsingborg

Koltrastgatan 13

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt 1-plans Radhus i Toppklass Med Fantastisk Trädgård

Välkommen till ett exceptionellt 1-plans radhus som förenar modern elegans med praktisk funktionalitet. Bostaden har genomgått en noggrann och omfattande renovering mellan 2020 och 2024, där varje detalj har blivit omsorgsfullt förnyad för att uppnå högsta standard. Med nya ytskikt överallt erbjuder interiören en stilfull och modern estetik som är både tidlös och tilltalande. Den imponerande takhöjden varierar genom huset, vilket skapar en dynamisk och luftig atmosfär, medan de stora fönsterpartierna låter naturligt ljus flöda in i samtliga rum. Genomgående för nästan hela bostaden är ett snyggt golv i ljusare nyans som bidrar till ett stilrent och ljust intryck.

Det nyrenoverade köket utmärker sig med sina eleganta materialval och är utformat för att tillgodose även de mest kräsna hemmakockarna. Här finns gott om plats för både matlagning och social samvaro, vilket gör det till hemmets centrala samlingspunkt. Badrummet, som renoverades 2024, är utrustat med påkostade och moderna detaljer, vilket gör det till en plats för både funktion och komfort. Bostaden erbjuder tre väl tilltagna sovrum, vilket gör det idealiskt för familjer eller för den som söker extra utrymme för gäster eller arbetsrum. Vardagsrummet och matsalen är öppna och rymliga, vilket gör dem perfekta för både vardagen och större sociala tillställningar.

En av bostadens mest framträdande egenskaper är den stora och förtjusande trädgården/uteplatsen i söderläge. Här finner ni en inbjudande miljö med både pergola och ett spabad, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och njutning. Den extra uteplatsen med trädäck i västläge ger möjligheten att tillbringa soliga stunder under hela dagen.

Praktiska fördelar inkluderar att uppvärmning, vatten och parkering ingår i avgiften, vilket gör detta hem både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Beläget i ett lugnt och skyddat område, erbjuder bostaden en fridfull tillflyktsort från det livliga stadslivet, med enkel tillgång till nödvändiga bekvämligheter och service.

Maria Park erbjuder en perfekt kombination av lugn och närhet in till centrum. Här finns grönområden, lekplatser och bekvämligheter som gör vardagen enkel och behaglig. I närområdet finns också förskola, skola åk 1-9, matbutik, restauranger samt mycket mer. Efter några minuters promenad finner man även mysiga Pålsjö skog där man kan promenera och jogga längs slingrande stigar eller helt enkelt bara njuta av den vackra naturen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Elias Backe för mer information!

Mer om mäklarna