Gustavslund, Helsingborg

Snöfågelgatan 11

  • 5 rum
  • 99 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift: 5 112 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerat radhus uppfört 2019 på Gustavslund. Fina materialval, förråd & p-plats i anslutning!

Nu finns en smart utformad bostad i kvadratform tillgänglig på Gustavslund. Den byggdes 2019 av Skanska och har en karakteristisk exteriör med mörkt tegel och grå fog, vilket skapar en stilfull kombination. Inuti erbjuder bostaden en effektiv planlösning med moderna inredningsval, energieffektiva funktioner och hög komfort.

Radhuset sträcker sig över två våningar och har en social entréplan med ett stort öppet kök som vetter mot vardagsrummet. Det finns gott om plats för både ett stort matbord och bekväma sittgrupper. Uppskattar du en öppen planlösning kommer du gilla detta boende! Ett helkaklat badrum finns också i anslutning till ett grovkök/tvättstuga. En trappa upp från hallen tar dig till övervåningen, där du hittar ett stort master bedroom med skjutdörrsgarderob i spegelglas, två sovrum som kan anpassas efter dina behov och ett modernt helkaklat badrum med badkar i bra storlek. Vid byggandet valdes uppgraderade rostfria vitvaror samt generöst med förvaringsmöjligheter i badrummet. Vill man sitta ute och njuta av en förmiddags eller eftermiddagsfika så kan man göra det antingen på framsidan alternativt på det lilla trädäcket på baksidan. Det här är en bekväm och praktisk bostad för både samboparet eller den lilla familjen!

Gustavslund är en fantastisk plats att bo på oavsett ålder och familjens storlek. Med närhet till allt som Helsingborg har att erbjuda och med bara några minuters promenad till mataffärer, skola, vårdcentral, gym samt vackra promenad- och cykelvägar kring dammar och hästhagar, får du all önskvärd närservice och naturens lugn. Dessutom ligger E4/E6, kommunikationer samt väg 111 inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till både cityliv och natursköna områden.

Letar du efter ett modernt och bekvämt hem i ett av Helsingborgs mest omtyckta områden, är detta radhus det självklara valet. Här bor du tryggt, bekvämt och kan flytta rakt in. Välkommen hem till det perfekta boendet på Gustavslund!

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Boka visning

  • Anmälan krävs - varmt välkommen!

  • Anmälan krävs - varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Ovanvåning
    Ovanvåning

Gustavslund, Helsingborg

Snöfågelgatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.