Fredriksdal, Helsingborg

Larmvägen 8B

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

3rok högst upp med inglasad balkong mot väst!

Busshållplats ett par meter bort
Hiss finns
Inglasad balkong mot väst
Stambyt badrum via förening

Upptäck en fantastisk, ljus och modern bostad belägen högst upp i huset, bekvämt tillgänglig med hiss. Här möts du av en social och öppen planlösning som elegant knyter samman kök, vardagsrum och den inglasade balkongen. Köket är stort och rymligt med plats för ett generöst matbord, och erbjuder både gott om arbetsytor och förvaring. Här finns alla moderna bekvämligheter: kyl/frys, diskmaskin, häll och ugn. Vardagsrummet är luftigt och lätt att möblera efter din egen smak, medan den stora balkongen inbjuder till avkoppling och bjuder på en fantastisk utsikt där du kan njuta av solnedgången. Bostaden har tre sovrum, inklusive ett master bedroom, och erbjuder smart förvaring i hallen. Det helkaklade badrummet är fräscht och har nyligen renoverats i samband med stambyte som utförts av föreningen. Denna bostad är en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet ? ett hem att trivas i!

Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en gemensam lekplats, goda parkeringsmöjligheter (p-plats och garage) samt vackra grönytor med grillplats. I månadsavgiften ingår varsitt förråd, kabel-tv, vatten, värme och bostadsrättslägget för hemförsäkringen.
Fredriksdal är ett bostadsområde med närhet till diverse serviceutbud, Ica Maxi, Matöppet, förskolor, skolor 1-9 och aktiviteter. 50 m från ytterporten har man busshållplatsen som tar en in till centrum på ca 12 minuter. För bilpendlaren har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna