Filborna, Helsingborg

Linbastagatan 13

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar tvåa på första plan med stor uteplats och inglasad balkong!

Letar du efter ditt nya drömhem med perfekt planlösning och en underbar uteplats?

Nu kan vi presentera denna inflyttningsklara bostad om cirka 62 kvm på första plan med en fantastiskt rymlig uteplats. Här kan du njuta av sköna grillkvällar och trevligt umgänge på den charmiga uteplatsen. Dessutom har du en trevlig inglasad balkong med utsikt över den fridfulla innegården.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en generös social yta som passar utmärkt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Köket från HTH är fullt utrustat med moderna vitvaror och plats för en stor matgrupp. Vardagsrummet är rymligt och lätt att möblera efter din egen stil. Sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng och mer därtill, med praktiska inbyggda garderober. Det väl tilltagna badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp, vilket gör vardagen bekväm och enkel. I hallen finner du ytterligare inbyggda garderober och en rymlig klädkammare för all din förvaring.

Detta ljusa och smart planerade hem är redo att välkomna sin nästa ägare. Perfekt för dig som vill bo tryggt och bekvämt i en stabil bostadsrättsförening. Huset, byggt 2017, är väl ljudisolerat och lägenheten har smarta funktioner för din bekvämlighet.

Här bor du på ett idealiskt avstånd till centrum, med stadens puls inom räckhåll samtidigt som du har naturen och flera promenadstråk alldeles i närheten. Nära till två charmiga koloniområden, Fredriksdals museer och Filborna arena, samt utmärkta kommunikationer och mycket mer.

Välkommen att boka en visning med oss på SkandiaMäklarna och upplev detta fantastiska hem själv!

Mer om mäklarna