Eneborg, Helsingborg

Handelsmansgatan 10A

Såld
  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med balkong i populär & skuldfri förening!

Ett stenkast från omtycka Viskängen finner vi denna mycket välplanerade tvåa med balkong i Eneborgs populäraste förening!

När vi kliver in genom ytterdörren möts vi en välplanerad tvåa fördelad på 53,5 kvadratmeter. Lägenheten erbjuder ett välplanerat kök, sovrum med garderober, klädkammare, ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett rejält vardagsrum med balkong i soligt sydväst-läge. Lägenheten är fräsch och charmig men kan behöva lite kärlek på sikt. Denna bostad har en rad fördelar och förmåner tack vare att den är en del av en välskött och skuldfri förening. Att vara en del av en sådan förening ger dig som boende extra trygghet och stabilitet. Föreningen tar väl hand om fastigheten och gemensamma utrymmen, vilket bidrar till att skapa en trivsam och väl underhållen miljö. Ett stort plus är gymmet i föreningen som medlemmarna har tillgång till för endast 50 kr i månaden.

Det strategiska läget på Handelsmansgatan 10A erbjuder närhet till olika bekvämligheter såsom restauranger, shopping och grönområden samt goda kommunikationsmöjligheter. Från ytterdörren har man ca 15-20 minuters gång till Campus och centrum.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad inte bara en bekväm och välplanerad boendemiljö utan även ett fördelaktigt och tryggt boende i en välskött förening.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna.

Mer om mäklarna