Eneborg / Wilson Park, Helsingborg

Koralgatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 52,7 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en föreningen för +55 med hiss & balkong!

Denna fantastiska tvåa ligger högst upp i huset i den välskötta Brf St Clemens 55+, ett boende avsett för personer över 55 år som vill bo i en trivsam miljö & härlig gemenskap.

Välkommen till en oslipad diamant, redo för en ny ägare att sätta sin prägel. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med ett rymligt sovrum, ett arbetsvänligt kök med plats för ett matbord för fyra, och ett lätt möblerat vardagsrum som får härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Från vardagsrummet når man en trevlig balkong med utsikt över innergården.

Som medlem i föreningen har du tillgång till ett rymligt källarförråd och två övernattningsrum när vänner och familj kommer på besök. Föreningen erbjuder även gemensamma utrymmen som kan nyttjas: samlingslokal, bastu, hobbyrum och tvättstuga. Föreningen erbjuder dessutom både garage och parkeringsplatser.

Koralgatan 6 är belägen på en populär adress med nära tillgång till en mängd olika restauranger och matbutiker men även härliga promenadstråk och grönområden. Här finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter och endast en kort promenad når du pulsen i Helsingborgs centrum. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet inte bara en trivsam boendemiljö utan även bekvämligheter som gör vardagen enklare.

Välkommen till ett bekvämt boende!

Mer om mäklarna