Eneborg/Högaborg, Helsingborg

Södra Stenbocksgatan 134

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 4 564 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Central trerummare med förmånlig avgift! Hiss & inglasad balkong.

Välkommen till denna rymliga och mycket tilltalande 3:a om 75 kvm, belägen på tredje våningen med hissläge som underlättar vardagen.
Bostaden är en fantastisk möjlighet för familjen som värdesätter ett stilrent och funktionellt boende med närhet till allt som staden har att erbjuda, i en välskött och ordningssam förening.

När ni kliver in möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Hallen leder er vidare in i bostaden olika delar. Direkt till vänster finner ni det imponerande köket. Här har inget lämnats åt slumpen ? stilrena vita skåpsluckor och integrerade vitvaror kompletteras med lyxigt kakel som ger rummet en modern känsla. Köket erbjuder dessutom generös plats för ett matbord, perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar.

Bostaden har två välplanerade sovrum, som båda erbjuder flexibla inredningsmöjligheter. Kanske blir det ena rummet ett mysigt barnrum och det andra ett inspirerande master-bedroom? Oavsett vilket, finns här utrymme att skapa det boende som passar just er livsstil.

Det helkaklade badrummet är rymligt och utrustat med alla bekvämligheter du behöver ? ett badkar för avslappnande stunder, en praktisk kommod med förvaring och ett spegelskåp.

Utanför bostaden väntar en trivsam innergård som bjuder på något för alla. Här finns en lekplats för barnen och grill- och umgängesytor för de vuxna, allt inbäddat i grönska som ger en känsla av lugn mitt i stadens puls.

Läget på Högaborg är optimalt för dig som vill ha nära till allt. Här finns bekväm tillgång till Campus, mataffärer och restauranger, och med goda kommunikationsmöjligheter via motorväg, buss och tåg tar du dig smidigt både inom och utanför staden. I närområdet finner du dessutom parker, gym, grundskola och gymnasium ? allt för att underlätta vardagen.

Övrigt om förening:
Tvestjärten Östra tillhandahåller gemensam festlokal och övernattningslägenhet för uthyrning.
Två tvättrum på entréplan.
Vindsförråd, hiss går till vinden.
Friparkering finns i området samt parkeringshus som förvaltas av Helsingborg stad.

Boka visning

  • Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eneborg/Högaborg, Helsingborg

Södra Stenbocksgatan 134

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.