Fastighet

Elineberg, Helsingborg

Domaregatan 13A

Såld
  • 3 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

3:a på Domaregatan 13A - skuldfri förening!

Välkomna till denna underbara lägenhet på vån 2 av 3 med en stor balkong som erbjuder sol hela dagen och möjlighet till grillning. Här får du mycket för pengarna och en chans att sätta din egna prägel på ditt nästa boende! Denna välplanerade bostad bor du väldigt prisvärt och bekvämt i, hos en av Helsingborgs bästa bostadsrättsföreningar, HSB Brf Ängslyckan i Helsingborg.

Ett strålande renoveringstillfälle av en lägenhet som behöver din tid och kärlek. Planlösningen fördelas idag på 3 rum och kök. Sovrummen finner du i östra delen av bostaden. Badrum i äldre standard. Vardagsrummet, som ligger intill köket, ger generöst utrymme för en stor soffgrupp, tv-bänk och annan inredning. Den förtjusande inglasade balkongen med rakt västerläge lockar till avkopplande stunder med sol och utsikt. Har du längden med dig kan jag även skvallra om att du kommer se det underbara havet glimta längst bort i horisonten, inte illa!

HSB Brf Ängslyckan är en välskött och mycket stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Här finns det tillgång till gymlokal och gästrum. Festlokal finns att boka kostnadsfritt. HSB Brf Ängslyckan är minst sagt en premiumförening!
Domaregatan är ett attraktivt läge med närhet till Ramlösa station (400 m), träningsanläggningar som gym och padel samt mataffärer (Coop, Ica Maxi, Willys, Lidl). Fina promenader i närheten såsom Ramlösa Brunnspark och Jordbodalen.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna