Drottninghög, Helsingborg

Blåkullagatan 4A

REDO™
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 095 000 kr
Månadsavgift: 3 569 kr/mån

Tvåa på elfte våningen med enastående utsikt över Helsingborg!

Välkommen till ditt framtida hem på elfte våningen, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Helsingborg! Denna moderna och stilrena tvåa från 2023 erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende.

När du kliver in genom dörren möts du av en lägenhet som känns lika fräsch som nyproduktion. Den öppna planlösningen skapar ett luftigt och socialt utrymme där kök, matplats och vardagsrum smälter samman. Härifrån har du direkt tillgång till en charmig balkong ? perfekt för morgonkaffet eller kvällsmyset.

Köket är välutrustat med alla moderna bekvämligheter, inklusive kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Matplatsen rymmer ett bord för fyra, och vardagsrummet har gott om plats för en rymlig soffgrupp. Det stora sovrummet är perfekt för avkoppling, med plats för en dubbelsäng och smarta förvaringslösningar med skjutdörrsgarderober. Dessutom finns ett mindre rum som kan användas som en lyxig walk-in-closet. Badrummet är helkaklat i snygga färger och inkluderar en tvättmaskin.

Bostaden har inte bara en egen balkong med härlig utsikt, utan även i föreningen finns två gemensamma takterrasser. Dem finner man på våning fem samt våning 17 där det erbjuds en enastående utsikt över Helsingborg och Öresund.

BRF Spira är beläget i hjärtat av Drottninghög, omgiven av trevliga torg och lokaler. Precis utanför porten finns en busshållplats, och inom gångavstånd hittar du både park och lekplatser. Som en del av H22-projektet byggs nu ett nytt stadsrum som kommer att bli en central del av området, perfekt för innovation och socialt umgänge.

3Hus, en del av den familjeägda BrA Invest-gruppen, har tillsammans med systerbolagen BAB Bygg och BAB Anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Här bor du tryggt och bekvämt i en bostad skapad av experter.

Missar inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet! Kontakta oss idag för en visning och ta första steget mot ditt drömhem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Drottninghög, Helsingborg

Blåkullagatan 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.