Drottninghög, Helsingborg

Gulkullagatan 26K

REDO™
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 695 000 kr
Månadsavgift: 6 367 kr/mån

Nybyggt radhus på gavelläge med uteplats samt trädäck!

Upplev bekvämlighet och modern design i detta fantastiska nybyggda radhus, skapat av den välkända byggfirman Boklok. Med en energiklass B är detta hem både miljövänligt och energieffektivt, vilket bidrar till låga driftskostnader.

Detta radhus på gavelläge erbjuder cirka 117 kvm genomtänkt boendeyta med möjlighet till fyra sovrum. Det är i absolut toppskick och redo för inflyttning, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på renovering eller uppfräschning.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här finns också ett större helkaklat badrum i snygga färger, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare - allt för att göra din vardag så bekväm som möjligt.
Köket är stilrent och funktionellt med ljusa toner och gott om arbetsytor. Här finner du all nödvändig maskinell utrustning för att underlätta matlagningen. Det luftiga vardagsrummet rymmer enkelt både soffgrupp, matbord och andra möbler. Från vardagsrummet når du den charmiga uteplatsen, perfekt för sköna sommardagar med en lättskött gräsplätt och trädäck som bjuder på många soltimmar.

En trappa upp väntar ovanvåningen som består av fyra generösa sovrum, inklusive ett master bedroom. Samtliga rum är utrustade med garderober för optimal förvaring. Även här finns ett helkaklat badrum i samma smakfulla färgskala som på bottenvåningen.

Här bor du perfekt beläget med närhet till både natur, service och stadsliv. Området har täta bussförbindelser till centrala Helsingborg och för bilpendlare är det smidigt att nå E4/E6 samt väg 111. Dessutom finns förskolor och skolor i närheten, samt en busshållplats endast 200 meter från bostaden.

Till radhuset ingår en parkeringsplats i avgiften, och för den som behöver ytterligare plats finns möjlighet att hyra en extra parkeringsplats för endast 250 kr/månad.

Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus som kombinerar modern design, bekvämlighet och en perfekt belägenhet. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Drottninghög, Helsingborg

Gulkullagatan 26K

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.