Centrum, Helsingborg

Möllegränden 19B

  • 2 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 550 000 kr
Månadsavgift: 3 334 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig nyrenoverad lägenhet med fantastiskt läge!

En genomtänkt lägenhet mitt i centrala Helsingborg. Perfekt första bostad eller övernattningslägenhet med gångavstånd till centralstationen.

Välkommen till fjärde våningen på Möllegränden 19B, där du hittar denna nyrenoverade pärla. Denna moderna och centralt belägna lägenhet på 35 kvadratmeter är perfekt för dig som letar efter ditt första hem eller en utmärkt övernattningslägenhet.

När du kliver in möts du av en öppen planlösning som ger bostaden en härlig rymd. Vardagsrummet, som är lägenhetens hjärta, är stort och ljust med gott om plats för både en soffgrupp och ett matsalsmöblemang. Härifrån når du den franska balkongen, där du kan njuta av utsikten över delar av slottsparken och Oscars trapp.
I anslutning till vardagsrummet finner du sovrummet, som har plats för en dubbelsäng, ett skrivbord/byrå och erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Det nyinstallerade köket från Ikea är stilrent med vita skåpluckor och är fullt utrustat med kyl/frys, ugn och diskmaskin. Allt du behöver för att trivas i ditt nya hem.

Direkt till vänster om hallen ligger det fräscha badrummet som är helkaklat i eleganta vita och svarta nyanser. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med underskåp, WC, handdukstork och golvvärme för extra komfort.

Här bor du med omedelbar närhet till ett vibrerande cityliv, fullt av shopping, restauranger, caféer, nöjesliv och ett rikt kulturliv. Centralstationen, med sina tåg-, buss- och båtkommunikationer, ligger bara en kort promenad bort. På tio minuter västerut når du badmöjligheter vid Gröningen och Fria Bad. För den som söker gröna promenadstråk finns Öresundsparken, stadsparken och Slottshagen (Kärnan) precis ovanför backen. Föreningen är välskött med låg månadsavgift och generösa förvaringsmöjligheter, både i lägenheten och i det tillhörande källarförrådet. Föreningen har en stor trevlig innergård med flera sällskapsytor som medlemmarna får nyttja. På bottenvåningen finns det en nyligen uppfräschat tvättstuga med moderna maskiner och ett digitalt bokningssystem. Du kan ta dig in till föreningens område från Maria torget, Bruksgatan eller Möllegränden. Detta förenklar din vardag beroende på vad du har för ärenden i stan.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Helsingborg

Möllegränden 19B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.