Centrum, Helsingborg

Bruksgatan 7B

REDO™
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 045 000 kr
Månadsavgift: 4 459 kr/mån

Charmig vindsvåning mitt i city!

Missa inte denna charmiga vindsvåning mitt i Helsingborg city! Stor, renoverad tvårummare med fantastiskt ljusinsläpp och genomgående ljust parkettgolv. Här kan man flytta in direkt!

När du kliver in genom ytterdörren möts du av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar fantastiska sociala ytor. De stora fönsterpartierna släpper in ett ljusflöde som förstärker den luftiga och inbjudande känslan när man kommer in i lägenheten. Det stilrena köket är utformat i en tidlös design och utrustat med påkostade materialval och generösa arbetsytor, perfekt för såväl vardagsmatlagning som festliga middagar. Vardagsrummet smälter samman med köket och har gott om utrymme för en stor soffgrupp där du kan njuta av mysiga filmkvällar, samtidigt som det finns en naturlig plats för ett hemmakontor i ena hörnet.

Sovrummet är inrett i jordnära färger som skapar en harmonisk atmosfär och här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare den praktiska garderoben. Det stora och stilfulla badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Denna bostad erbjuder ett utmärkt läge mitt i centrala Helsingborg, med stadens rika utbud av aktiviteter och nöjen precis utanför dörren. Helsingborgs C finner du som pendlare endast några hundra meter bort, där du enkelt kan ta dig vidare med buss, tåg eller båt till nästa destination! Föreningen har en välskött och trevlig innergård som alla medlemmar får nyttja. Ekonomin i föreningen är god och det finns en genomtänkt underhållsplan.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrum, Helsingborg

Bruksgatan 7B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.