Ättekulla, Helsingborg

Ättekullagatan 8

REDO™
  • 2 rum
  • 50,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 3 749 kr/mån

Härlig utsikt över sundet i en välskött förening!

6 trappor upp välkomnar denna bostad er med en härlig sundsutsikt från alla fönster. På Ättekullagatan 8 bor ni bekvämt på våning 6 av 8 med en låg månadsavgift och en stabil förening.

Planlösningen disponerar sina 50 kvm på stora och öppna rum. Den inglasade balkongen i nordvästläge erbjuder en perfekt plats att njuta av morgonkaffet eller koppla av med en bra bok, allt medan du beundrar den fantastiska utsikten över sundet. Balkongen har plats för både sittgrupp och växter, vilket gör den till en idealisk plats för avkoppling. Det rymliga vardagsrummet badar i naturligt ljus tack vare stora fönsterpartier som bjuder på utsikt över sundet. Här finns gott om plats fören större soffgrupp eller en kombination av både soffgrupp och matbord. Det stilrena köket är utrustat med full maskinpark och moderna materialval. Här finns gott om förvaring och arbetsytor för matlagning. Sovrummet är rymligt och rogivande med fönster ut till balkongen som också bjuder på ett härligt ljusflöde, här finns gott om plats för en stor säng och bra med förvaring. Badrummet kommer renoveras i samband med det planerade stambytet 2027/2028.

BRF Eddan är en av kommunens bättre föreningar, med en väl genomtänkt underhållsplan och stabil ekonomi. Intill Fastigheten ligger även parkeringsplatsen där ni väldigt förmånligt kan hyra en p-plats för 86 kr, garage för 330 kr och laddplats för 365 kr i månaden.

På Ättekullagatan bor du nästan i ett naturreservat med fina promenadstråk, en fin utsikt över Öresund och en frisk miljö. Här har ni närheten till all tänkbar service och bekvämligheter som vardagen efterfrågar. Med en kort promenad når du busshållplatsen som tar dig till centrala Helsingborg. För pendlaren bor ni inom bekvämt avstånd till Ramlösa station samt 111:an & E6:an för er bilpendlare.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ättekulla, Helsingborg

Ättekullagatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.