Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 80B

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa en trappa upp

Detta är en bostad som erbjuder allt du behöver för ett trivsamt och bekvämt boende ? missa inte chansen att göra den till din!

Tvåa på ca 65 kvm en trappa upp med låg avgift!

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa med inglasad balkong, perfekt belägen en trappa upp. Här bor du i en bostad med både stil och funktion, där varje detalj är genomtänkt för din komfort. Tillgången till ett förråd direkt intill lägenheten gör förvaringen smidig och bekväm.

Bostadsrättsföreningen är mycket stabil och har en stark ekonomi, vilket har lett till sänkta månadsavgifter de senaste åren ? en trygg investering för framtiden. Dessutom finns möjlighet till både parkeringsplats och garage (separat kö).

Lägenheten erbjuder en rymlig och lättmöblerad planlösning, med ett stort vardagsrum som välkomnar dig höger om hallen. på samma sida hittar du ett helkaklat badrum i tidlösa, neutrala färger, komplett med tvättmaskin för din bekvämlighet. Köket till vänster om hallen är generöst tilltaget med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, utrustat med moderna vitvaror som kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Här finns också plats för ett matbord, perfekt för trevliga middagar. Den inglasade balkongen, som bjuder på underbar kvällssol, ligger i direkt anslutning till köket och blir snabbt din favoritplats för avkoppling. Sovrummet är rymligt och kan enkelt rymma en dubbelsäng, garderober och annat möblemang efter behov. För extra förvaring finns en praktisk klädkammare.

Mer om mäklarna