Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 86A

  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 250 000 kr
Månadsavgift: 4 236 kr/mån

Jättefin trea en trappa upp med inglasad balkong

Välkommen att bo i den Brf Adolfsberg.

Denna bostadsrätt erbjuder inte bara ett modernt och nyrenoverat boende, utan också en trygg ekonomisk investering. HSB Brf Adolfsberg har en stark och stabil ekonomi, med låg belåningsgrad och effektiv förvaltning. Med stora investeringar bakom sig och sänkta avgifter får du här ett hem i en förening som värnar om både fastighetens och medlemmarnas långsiktiga ekonomiska välmående. En kombination av hög boendekvalitet och ekonomisk trygghet gör detta till ett oslagbart val.

Lägenheten har nyligen genomgått en totalrenovering sommaren 2024, med investeringar som höjer både boendekvalitet och värde. Renoveringen inkluderar nya högkvalitativa golv, uppdaterad el för ökad säkerhet samt stilren och modern inredning. Stilrent kök med gott om förvaring och alla vitvaror du behöver. I anslutning till köket finner vi den mysiga inglasade balkongen. Badrumsrenovering gjordes under 2021 med GVK våtrumsintyg.

Tilltaget vardagsrum som är lätt att möblera efter tycke och smak. Bostaden erbjuder en klädkammare för enklare och snyggare förvaring samt två rymliga sovrum som rymmer dubbelsäng och annat möblemang.

Lägenheten har rymliga och ljusa rum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär.

Brf Adolfsberg är en välskött förening med god ekonomi och attraktiv omgivning, vilket gör den till ett utmärkt val för den som söker både komfort och kvalitet.

P-plats och garageplats finns (separat kö). Förråd till bostad finns på samma våning.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

  • Vardagsrum
    Vardagsrum

Planritning

Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 86A

  • Vardagsrum
    Vardagsrum
  • Sovrum
    Sovrum
  • Sovrum 2
    Sovrum 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.