Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 80A

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstrea med inglasad balkong & uteplats i västerläge.

Välkommen till Södra Hunnetorpsvägen 80A, en exklusiv markplanstrea med inglasad balkong och uteplats. Denna bostad erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp, grönskande omgivningar och närhet till stadens utbud.

Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2020/2021, vilket inkluderar ett stilrent och praktiskt kök med fullutrustad maskinpark. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin för maximal bekvämlighet. Genomgående parkettgolv och vita väggar bidrar till den eleganta atmosfären. Planlösningen är smart utformad med två rymliga sovrum och en större klädkammare för praktisk förvaring. Vardagsrummet har stora fönster mot grönområden och erbjuder plats för en större soffgrupp, perfekt för sociala tillställningar. För dig som söker en inflyttningsklar bostad i utmärkt skick ? anmäl ditt intresse idag.

På Södra Hunnetorpsvägen bor du i ett omtyckt område med närhet till fina grönområden, förskolor och skolor, träningsanläggningar samt busskommunikationer mot centrum. Bilpendlaren når E4/E6 inom några få minuter.

Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Mer om mäklarna