Helsingborg

Viskgatan 6A

Såld
  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa i skuldfri förening. Bra läge & låg avgift, välkommen hem!

Välkommen Viskgatan 6A och denna trevliga tvårummare, belägen i den mycket populära föreningen Viskan!

När man kliver in i detta hem, möts man av en inbjudande och rymlig hall, vars avlånga utformning ger gott om utrymme för att enkelt hänga av sig ytterplagg. Till vänster om hallen kommer vi in till köket som inte bara är funktionellt med bra arbetsytor utan även estetiskt tilltalande med en tidlös karaktär. Nyligen uppdaterat med ny bänkskiva, kyl/frys, spisfläkt, vask och blandare. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och trivsam plats för matlagning och umgänge. Här finns även plats för ett mindre matbord och stolar.

Vidare in i bostaden leder hallen oss till det rymliga vardagsrummet, här finns gott om plats för en soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet har man tillgång den härliga balkongen, där solen strålar större delen av dagen och erbjuder en avkopplande oas med en trevlig utsikt över takåsarna, tack vare bostadens belägenhet högst upp i fastigheten.

Sovrummet är rymligt med plats för en dubbelsäng. Med sina inbyggda garderober ger det också generöst med förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter.
Slutligen har vi badrummet som är fräscht och helkaklat, uppdaterat med ny tvättmaskin, spegelskåp och blandare 2022.

Denna bostad har en rad fördelar och förmåner tack vare att den är en del av en välskött och skuldfri förening. Att vara en del av en sådan förening ger dig som boende extra trygghet och stabilitet. Föreningen tar väl hand om fastigheten och gemensamma utrymmen, vilket bidrar till att skapa en trivsam och väl underhållen miljö. Ett stort plus är gymmet i föreningen som medlemmarna har tillgång till för endast 50 kr/mån!

Det strategiska läget på Viskgatan 6A erbjuder närhet till olika bekvämligheter såsom restauranger, shopping och grönområden samt goda kommunikationsmöjligheter i området för en smidig och bekväm vardag.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna