Hässleholm

Exercisgatan 13J

REDO™
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Radhus

Nybyggt från 2023 med högt till tak, tidlöst och exklusivt i populärt familjeområde!

Välkommen till Exercisgatan 13J - ett nybyggt drömboende i Hässleholm! Detta moderna radhus, byggt 2023, med stilren design och generöst ljusinsläpp från stora fönster gör denna bostad till ett hem att trivas i! Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Vi bjuder på en genomgående ljus och välplanerad arkitektritad bostad med öppna ytor för socialt umgänge. Bostaden är belägen på hörntomt och har 4 rum och kök fördelade över två plan på totalt 116 kvm. Hela entréplan har golvvärme och båda badrummen är helkaklade i ljusa, tidlösa färgsättningar. Bostaden har tre sovrum, alla praktiskt belägna på övre plan varav ett av sovrummen har en egen balkong i söderläge. Köket har fått sig exklusiva tillval såsom den härliga ostronbeiga färgen, och blir den naturliga samlingspunkten tillsammans med vardagsrummet med stora härliga fönster och ryggåstaket som ger en extra rymd. Utvändigt erbjuds en mysig utplats med nybyggt staket i perfekt söderläge. Här njuter man av solen från eftermiddag till kväll och i det inramade staketet finns det plats för busiga lekar med barnen. Till radhuset hör även ett förråd som nås via uteplatsen samt även möjlighet för egen parkeringsplats mot en avgift.

Bostaden har närhet till centrum, service, skolor och grönområden samt bra kommunikationer, både med bil, cykel och kollektivtrafik. Söker du efter en bostad som andas medveten livsstil i alla beståndsdelar, då är det hitåt du ska vända blicken.

Varmt välkomna att göra er intresseanmälan via hemsidan!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hässleholm

Exercisgatan 13J

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.