Anneberg, Hammarö

Annebergsvägen 27

  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift: 6 840 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Superfin bostad med i markplan på populära och barnvänliga Anneberg/Hammarö!

På en lugn och trygg återvändsgata med naturen runt hörnet är detta ett av Hammarös mest eftertraktade platser att bo på.
Från ytterdörren når du stora delar av ön via fina cykelvägar. Endast några minuter bort finner du flera populära förskolor och nyrenoverade Hammarlundens skola från fsk-åk9. Ett stenkast bort når du kollektivtrafik som tar dig till Karlstads stadskärna på ca 10 min.
Du finner även matvarubutiker, restauranger och apotek på bekvämt avstånd. Ett dopp i Väners glittrande vatten kan du på några minuter ta från både klippa, brygga och strand en varm sommardag, eller varför inte testa fiskelyckan.

Välkommen till Annebergsvägen 27 och denna välplanerade fyra, som idag är ombyggd till en trea men som med enkla medel kan få ett extra rum om så önskas.
Bostaden erbjuder en modern känsla med fina naturnära nyanser. Här finner du en välkomnande hall med rymliga förvaringsutrymmen i skjutbar spegelgarderob, fint praktiskt kök med tidlösa vita luckor, platsbyggd köksö som ger bra arbetsyta och ytterligare förvaring. Vidare erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum där både soffgrupp och matbord ryms. Från vardagsrummet når du bostadens underbara altan och gräsytor som angränsar till en roingivande natur. Vidare finner du två sovrum i generös storlek, ett fint helkaklat duschrum, gästtoalett och förvaringsmöjligheter i klädkammare och stor garderobs -länga i ena sovrummet.

Till bostaden följer även två förråd varav ett större och ett lite mindre. Du har parkeringsmöjligheter för två bilar med en egen carport utrustad med laddstolpe och motorvärmare.
När ni har familj och vänner på besök finns även lyxen att hyra föreningens gemensamhetslokal som även erbjuder övernattningsmöjligheter.

Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn, i ett område som vunnit arkitektpris och en bostad som det bara är att flytta in i.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Boka visning

  • Anmälan krävs. Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Anneberg, Hammarö

Annebergsvägen 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.