Västertorp, Hägersten

Störtloppsvägen 8

REDO™
  • 2 rum
  • 52,2 kvm
  • Bostadsrätt

Luftig, välplanerad 2a med fransk balkong!

Ett perfekt boende för den som vill ha natur i närområdet och innerstan på ett bekvämt avstånd! Här bor du på 1 minuts promenad från tunnelbanans röda linje som tar dig innanför tullarna på mindre än 10 minuter och en kort promenad tar dig till Mälarens vatten med trevliga promenadstråk.

Precis invid charmiga Västertorps centrum finner ni denna trivsamma 2:a. Lägenheten har en luftig, social och praktisk planlösning med fransk balkong .
Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder utrymme för matplats, soffa och fåtöljer m.m. Köket är välplanerat och praktiskt med arbetsytor där man kan laga mat till ett stort sällskap och samtidigt umgås, tack vare den öppna planlösningen och köksön mot vardagsrummet. Förvaring erbjuds i flertalet garderober och lägenhetens förråd ligger bekvämt placerat utanför lägenheten på samma våningsplan. Fräscht, helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc, tvättställ samt ett fönster som släpper in ljus. I badrummet kan även en tvättmaskin installeras för den som önskar. Lägenhetens fönster vetter mot en skola vilket medför att lägenheten är insynsskyddad.

Värme, vatten, kabel-TV och bredband (100/100 Mbit) är inkluderat i månadsavgiften. Parkering finns utanför huset, förnärvarande ingen kö till parkeringsplats.

Västertorps centrum har två livsmedelsbutiker (Coop Nära och Hemköp), flertalet restauranger, apotek, bageri/konditori, blomsteraffär och bank m.m. I norra Västertorp ligger Västertorpshallen, en Sim och Idrottshall som drivs av idrottsförvaltningen. Vid Personnevägen, i grönområdet upp mot Hägerstensåsen, finns Hägerstensbadet med utomhusbassäng och Stockholms bangolf.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västertorp, Hägersten

Störtloppsvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.