Västertorp, Hägersten

Snöskostigen 7

  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 5 195 000 kr
Månadsavgift: 5 450 kr/mån

Ljus gavelfyra med solig balkong och lummig uteplats!

I charmiga och natursköna Västertorp finner ni denna underbara gavelfyra, en verklig pärla för er som söker en rymlig och ljus bostad. Med fönster i tre väderstreck badar lägenheten i dagsljus hela dagen och skapar en inbjudande atmosfär. Här kan ni njuta av både en solig balkong och en lummig uteplats som skapar vardagslyxen ni alltid drömt om för en njutbar vardag, mysiga hemmakvällar med familjen och mingel tillsammans med era favoritmänniskor.
Bostaden är optimalt planerad med generösa ytor och ett härligt flöde mellan rummen. I den rejäla hallen finns gott om förvaring och utrymme att möta både familj och gäster på ett välkomnande sätt. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social samlingspunkt, där en naturlig placering av matplats invid stora fönsterpartier ger plats för ett stort matbord som enkelt rymmer större sällskap.
Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, alla med goda förvaringsmöjligheter och flexibla ytor för att skapa den perfekta viloplatsen. Två badrum, smakfullt utformade och funktionella, ger extra bekvämlighet under fartfyllda morgnar. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt förråd och föreningens gemensamma utrymmen såsom barnvagnsrum, cykelparkering och miljörum för återvinning.

Här i Brf Snökristallen bor ni i Sveriges första Svanenmärkta husbygge och är en miljöcertifiering som kan ge er som som köpare, förmån att nyttja grönt bolån. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Byggnaden stod klar 2011 och består av 36 st bostadsrättslägenheter, 19 garageplatser med tillhörande laddboxar, 15 parkeringsplatser. Föreningen har en välskött ekonomi och marken innehas med tomträtt i lugna och vackra Västertorp. Området är känt för sin gröna omgivning och unika konstnärliga atmosfär. Bebyggelsen består främst av klassiska flerfamiljshus från 1940- och 50-talen, vilket ger området en tidlös charm. Här finns också en mängd offentliga konstverk utspridda i parker och på torg. Västertorp är som en öppen skulpturpark, med verk av svenska konstnärer som spänner över flera decennier.

Gröna parker som parkleken Lugnet och närheten till Mälarens vatten ger platsen en avslappnad karaktär, perfekt för promenader eller en fika i solen. Området har ett levande lokalt centrum med små butiker, caféer och restauranger som ger en genuin kvarterskänsla. Dessutom är tunnelbanestationen Västertorp en naturlig knytpunkt, vilket gör det enkelt att ta sig in till Stockholms innerstad samtidigt som ni kan njuta av lugn och stillhet.

En bostad som kombinerar modern funktionalitet med ett idylliskt och lugnt läge, en perfekt plats för familjelivet. Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på öppen visning!

  • Varmt välkommen på öppen visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västertorp, Hägersten

Snöskostigen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.