Telefonplan, Hägersten

LM Ericssons väg 10D

REDO™
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern trea med balkong och drömläge i populär förening med låga avgifter!

Varmt välkommen hem till ett fantastiskt ljusinsläpp, soldränkt balkong och en optimal planlösning med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Här möts ni av en wow-faktor som är svår att överträffa. Bostaden har ett fantastiskt läge i byggnaden i kombination med en genomgående planlösning som gör att lägenheten fullkomligt badar i dagsljus. Här kan ni vakna upp till morgonsolens strålar som fyller det rogivande och rymliga sovrummet, för bästa starten på dagen för att sedan komma hem till avkoppling på balkongen i eftermiddagssolen. De sociala ytorna smälter sömlöst samman med en öppen planlösning som skapar en underbar atmosfär för en njutbar vardag, mysiga hemmakvällar och mingel tillsammans med era favoritmänniskor.

Lägenheten präglas av otroligt fina grundutföranden och personliga inslag som tillsammans skapar en välbalanserad elegans med vackra materialval och en harmonisk färgsättning. Bostaden utmärker sig gentemot de andra lägenheterna i föreningen med bland annat unika förvaringslösningar och att man har ändrat planlösningen. Till att börja med har man skapat ännu ett rum som passar perfekt som ett mysigt barnrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Man har även satt in en köksö bekvämt rymmer 8 sittande gäster och ger än mer arbetsyta, bra förvaring och blir samtidigt bostadens naturliga samlingspunkt. Om inte detta vore nog så har man byggt till mer smart förvaring i hallen, vardagsrummet och i det nya sovrummet. Vidare finns ett lyxigt badrum med alla tänkbara bekvämligheter och till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett rymligt förråd i källarplan som nås via hissen i huset. Här finns även garaget med 65 st parkeringsplatser och cykelparkering. I föreningen finns dessutom två takterrasser där ni kan njuta av många soltimmar, en magisk utsikt över det vackra, lummiga området, odlingar, mysiga pergolor och inglasade uterum.

Här bor ni i en centralt belägen och mycket omtyckt förening med alla rätt! Brf Telefoncentralen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2018 och består av 157 st bostadsrättslägenheter. Byggnaden stod klar 2022 vilket innebär att större underhåll ligger långt fram i tiden. Föreningen äger marken, har en mycket god ekonomi och låga avgifter samt goda intäkter från sina sju lokaler. Avgifterna höjdes med 12% 1/1-24, men är fortsatt låga. Inga ytterligare höjningar är planerade i dagsläget. Köp av bostadsrätt i föreningen kan ge er som köpare, förmån att nyttja grönt bolån eftersom fastigheten är miljöcertifierad.

Strax utanför finns populära lunchställen och caféer och området bjuder på goda kommunikationer för både bil- och kollektivtrafik och ett samtidigt naturnära läge med gångavstånd till härliga grönområden, badklipporna i Örnsbergs och vackra Vinterviken. Här bor du med närhet till allt, cykla till Söder eller med bara ett par minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation tar du dig in till stan på en kvart. Här finns gott om mysiga caféer, restauranger och butiker. Området har en trendig aura och bjuder på alla möjliga typer av aktiviteter.

En riktig drömbostad som tickar alla boxar. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

LM Ericssons väg 10D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.