Telefonplan, Hägersten

Ture Wennerholms torg 1

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern etage-tvåa med radhuskänsla och låg avgift på Telefonplan!

Varmt välkomna hem till en bostad utöver det vanliga! Här möts ni av en välplanerad yta fördelad på två våningsplan, imponerande rymd med en slående takhöjd på ca 5 m och två härliga uteplatser. Genomgående planlösning och stora fönsterpartier som sträcker sig mot taket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och förstärker bostadens pampiga känsla. Vackra materialval och stilfulla utföranden skapar en harmonisk atmosfär som löper genom hela lägenheten.

En smart planerad lägenhet med sociala ytor i entréplan och den rofyllda övervåningen gör sig perfekt för avkoppling. Bostaden inleds med en trevlig uteplats framför den egna ingången. I entréplan finns ett stort och socialt kök i toppskick, där ni kan samlas runt ett större matbord med gott om plats för era nära och kära. Vidare in i lägenheten finns ett ljust och rymligt vardagsrum som mynnar ut i en soldränkt uteplats och blir vardagslyxen ni alltid drömt om! Lugnt belägen här mot föreningens innergård, kan ni njuta av många soltimmar och den friska luften bland lummig grönska. Hög och stilren komfort präglar bostaden som erbjuder ett riktigt fräscht, stort och lyxigt badrum med alla tänkbara bekvämligheter och snygg design.

Följ trappan upp till övervåningen och ta in wow-faktorn från den balkongliknande plattformen med en häftig känsla och utsikt över de enastående fönsterpartierna. Här på övre plan finns en väl tilltagen yta som erbjuder en naturlig placering av sovrummet, gott om förvaringsmöjligheter i stora garderober och till och med plats för ett hemmakontor för bästa arbetsro.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt förråd i källarplan som nås via hiss. I föreningen finns dessutom två soliga takterrasser med magisk utsikt, odlingar, mysiga pergolor och inglasade uterum. I garaget har föreningen 65 st parkeringsplatser samt cykelparkering. Här bor du i en centralt belägen och mycket omtyckt förening med god ekonomi och låga avgifter. Brf Telefoncentralen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2018 och består av 157 st bostadsrättslägenheter. Byggnaden stod klar 2022 vilket innebär att större underhåll ligger långt fram i tiden. Föreningen äger marken och får goda intäkter från sina sju lokaler. Avgifterna höjdes med 8% i april 2023 samt 12% 1/1-24, men är fortsatt låga. Inga ytterligare höjningar är planerade i dagsläget. Köp av bostadsrätt i föreningen kan ge er som köpare, förmån att nyttja grönt bolån eftersom fastigheten är miljöcertifierad.

Ett bättre läge får man leta efter! I området finns goda kommunikationer för både bil- och kollektivtrafik och är samtidigt nära naturen med gångavstånd till härliga grönområden, badklipporna i Örnsbergs och vackra Vinterviken. Här bor du med närhet till allt, cykla till Söder eller med bara ett par minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation tar du dig in till stan på en kvart. Här finns gott om mysiga caféer, restauranger och butiker. Området har en trendig aura och bjuder på alla möjliga typer av aktiviteter med allt från klättring hos Klättercentret och träning på SATS ett stenkast från porten. Strax utanför finns populära lunchställen och caféer. I Ericssons gamla telefonfabrik finns välrenommerade Konstfack som ger en härlig karaktär till området.

Telefonplan har på senare år blivit ett av de mest eftertraktade bostadsområdena utanför tullarna. Det är en stadsdel som karaktäriseras av form och design i både arkitektur och i verksamheter. Telefonplan blev känt som den mycket omtyckta LM-staden när arkitekten Ture Wennerholm skapade de klassiska smalhusen som historiskt sett blev hem åt telefonbolagets L M Ericssons över tusen anställda. Ett nytt Telefonplan har nu vuxit fram med flera nyproducerade byggnader, som exempelvis Brf Telefoncentralen, som respekterar och bibehåller Telefonplans charm där äldre byggår blandas med yngre, och blir en härlig kombination som skapar Telefonplans dynamiska atmosfär.

Det här är bostaden för dig som drömmer om radhuskänsla med ett stadsnära läge och en ombytlig livsstil. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

Ture Wennerholms torg 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.