Telefonplan, Hägersten

LM Ericssons väg 10F

REDO™
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa i toppskick högst upp i huset med solig balkong och låg avgift!

Varmt välkommen hem till en otroligt välplanerad bostad med solig balkong och lyxen av ett högt läge helt utan insyn. Den här bostaden bjuder på funktionalitet i estetiskt tilltalande utföranden med vackra materialval och alla tänkbara bekvämligheter.

Här, högst upp i huset, tillåts ett rikt ljusinsläpp att flöda fritt i bostaden från stora fönsterpartier som sträcker sig mellan golv till tak och skapar en öppen och luftig känsla. Bostaden präglas av en välbalanserad elegans och en otroligt välplanerad yta som gör det lätt att skapa ett lika delar funktionellt som estetiskt tilltalande hem. Lägenheten inleds med en rymlig och separat hall som mynnar ut i bostadens sociala ytor. Köket är smart placerat i bostaden och öppnar upp mot vardagsrummet och den härliga balkongen förlänger lägenheten under sommarhalvåret. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i garderober som är placerade längs hela långsidan i rummet. Tänk att vakna upp här till morgonsolens strålar, förbereda en god frukost i ditt stilfulla kök och avnjuta den på den härliga balkongen i en skön loungesoffa omgiven av dina växter och den friska luften. För mer vardagslyx finns ett stort badrum i toppskick med samtliga bekvämligheter som exempelvis kombinerad tvätt/tork, golvvärme och mycket förvaring i kommod och förvaringsskåp.

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett källarförråd och föreningens gemensamma utrymmen. Här finns två soldränkta takterrasser med milsvid utsikt, mysiga sittplatser och soldäck, grillmöjligheter och inglasade uterum för festliga tillställningar. I garaget har föreningen 65 st parkeringsplatser samt cykelparkering. Här bor du i en centralt belägen och mycket omtyckt förening med god ekonomi och låga avgifter.

Brf Telefoncentralen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2018 och består av 157 st bostadsrättslägenheter. Byggnaden stod klar 2022 vilket innebär att större underhåll ligger långt fram i tiden. Föreningen äger marken och får goda intäkter från sina sju lokaler. Avgifterna höjdes med 12% 1/1-24, men är fortsatt låga i jämförelse med andra intilliggande föreningar. Inga ytterligare höjningar är planerade i dagsläget. Köp av bostadsrätt i föreningen kan ge er som köpare, förmån att nyttja grönt bolån eftersom fastigheten är miljöcertifierad.

Här bor du centralt i ett naturskönt område med bästa tänkbara kommunikationer och närhet till stadens puls, cykelavstånd till Söder och gångavstånd till härliga grönområden, badklipporna i Örnsbergs och vackra Vinterviken. Ett stenkast från porten finns gott om mysiga caféer, restauranger och butiker. Området har en trendig aura och bjuder på alla möjliga typer av aktiviteter med allt från klättring hos Klättercentret och träning på SATS ett stenkast från porten. Strax utanför finns populära lunchställen och caféer. I Ericssons gamla telefonfabrik finns välrenommerade Konstfack som ger en härlig karaktär till området.

Telefonplan har på senare år blivit ett av de mest eftertraktade bostadsområdena utanför tullarna. Det är en stadsdel som karaktäriseras av form och design i både arkitektur och i verksamheter. Telefonplan blev känt som den mycket omtyckta LM-staden när arkitekten Ture Wennerholm skapade de klassiska smalhusen som historiskt sett blev hem åt telefonbolagets L M Ericssons över tusen anställda. Ett nytt Telefonplan har nu vuxit fram med flera nyproducerade byggnader, som exempelvis Brf Telefoncentralen, som respekterar och bibehåller Telefonplans charm där äldre byggår blandas med yngre, och blir en härlig kombination som skapar Telefonplans dynamiska atmosfär.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

LM Ericssons väg 10F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.