Telefonplan, HÄGERSTEN

LM Ericssons väg 20

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar tvåa högst upp i huset med solig balkong och låg avgift!

Välkommen hem till bostaden med alla rätt! Här möts du av en otroligt ljus och välplanerad bostad högst upp i huset med varje kvadratmeter på rätt ställe, sol på balkongen och vackra utföranden.

Bostaden utmärker sig med en harmonisk färgsättning, exklusiva materialval och lika delar smarta som estetiskt tilltalande förvaringslösningar. Här har man skapat nya iögonfallande förvaringsmöjligheter som lyfter lägenhetens, redan mycket fina grundutföranden, till nästa nivå. Stora fönsterpartier i fil tillåter ett rikt ljusinsläpp och ett vackert golv i ek löper genom hela lägenheten.

Optimal planlösning med en separat och möblerbar hall som inleder bostaden med goda förvaringsmöjligheter, följt av ett ljust och luftigt vardagsrum och kök med öppen planlösning. De sociala ytorna mynnar ut i den härliga och socialt placerade balkongen där du kan njuta av både avkoppling i förmiddagssolen såväl som av trevliga tillställningar, mingel och grillkvällar med vänner och familj. Vidare finns ett stort, lyxigt och praktiskt badrum med alla tänkbara bekvämligheter såsom kombinerad tvätt/tork, arbetsbänk, golvvärme och takdusch som ger en känsla av det där lilla extra. Rymligt och rogivande sovrum i en sober kulör och rofyllt beläget avskilt från bostadens sociala ytor. Här finns goda förvaringsmöjligheter i stora garderober och gott om plats att låta fantasin flöda och inreda efter tycke och smak med allt från en bekväm dubbelsäng, nattduksbord, byrå och stilleben.

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett rymligt förråd i källarplan och till föreningens gemensamma utrymmen, däribland de otroligt fina och soldränkta takterrasserna med milsvid utsikt, stora ytor med sittplatser och även inglasade uterum där medlemmarna kan samlas eller ha privata tillställningar året om. I Brf Telefoncentralen bor du centralt i en stabil förening med låga avgifter som dessutom äger marken. Föreningen kapslar in mysiga innergårdar och i huset finns garage som nås via hiss. Brf Telefoncentralen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2018 och består av 157 st bostadsrättslägenheter samt 7 lokaler som inbringar goda intäkter till föreningen. Byggnaden stod klar 2022 vilket innebär att större underhåll ligger långt fram i tiden. Avgifterna höjdes med 8% i april 2023 samt 12% 1/1-24, men är fortsatt låga. Inga ytterligare höjningar är planerade i dagsläget. Köp av bostadsrätt i föreningen kan ge er som köpare, förmån att nyttja grönt bolån eftersom fastigheten är miljöcertifierad.

Ett bättre läge får man leta efter! Telefonplan har på senare år blivit ett av de mest eftertraktade bostadsområdena utanför tullarna. Här har du nära till allt med ca 100 meter till tunnelbanan, omåttligt populära Söderbergs bageri ett stenkast bort, ett stort utbud av restauranger utanför porten, samtidigt omgiven av grönskande parker och vackra naturområden i närheten.

Denna moderna drömbostad i toppskick kombinerar hög komfort och vardagslyx med tryggheten av en stabil förening och en dynamisk livsstil. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, HÄGERSTEN

LM Ericssons väg 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.